Elazığ'da ki 100 Okula Ziyaret!

Elazığ Gençlik Ve Spor İl Müdürlüğü önümüzdeki dönem yapacağı spor faaliyetleri hakkında ilimizde bulunan 100 okulu ziyaret etti.

Elazığ'da ki 100 Okula Ziyaret!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ilimizdeki öğrencilere yönelik düzenleyeceği spor faaliyetleri hakkında okul ziyaretlerini gerçekleştiriliyor.

Pandemiden ötürü uzun süre kapalı kalan okullarda yüz yüze eğitimin başlaması ile harekete geçen Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileri tarafından toplam da yüz okul ziyaret edildi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı projeleri ile sanatsal, sportif ve sosyal faaliyetleri okul idaresi ile paylaşılarak yerel üretim olan orcik ikramında bulunuldu.

Yapılan ziyaretlerle ildili değerlendirmelerde bulunan Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren “Gençlerin olduğu her alanda ortak faaliyet yürüttüğümüz İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz bu konuda bizim en büyük kaynağımız ve destekçimizdir. Yaptığımız çalışmalar dolasıyla gerek okullarda gerekse İl Müdürlüğümüze bağlı tesislerde gençlerimizi ağırlıyor, bilişsel, sosyal ve kültürel anlamda katkılar sunmak için elimzden gelenin fazlasını yapıyoruz. Gençlik Merkezimiz Liderleri ve Gönüllüleri de bu bağlamda vazgeçilmezimiz ve kılavuzlarımızdır. Hedefimiz, O Bir Gence ulaşıncaya denk faaliyetlerimizi arttırmak ve istikrarlı olarak sürdürmektir, Gençlik Merkezi sayılarının artması ve etkinlik alanının daha fazla yayılması konusunda çalışmalarımızı sürdürüyor ve titizlikle takibini yapıyoruz. Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile yaptığımız görüşmeler ve ihtiyacımızın olduğu alanlarda da anında destek verip çözüm sağlayan, gençlere ulaşılması ve durum tesbiti açısından ayrıca gayret gösteren İl Müdürümüz ve değerli öğretmenlerimize şükranlarımı sunuyorum” dedi.