Elazığspor'da Kongre Yapılmayacak!

Bu sezon Misli.com 2. Ligden 3. Lige düşen ve gelecek sezon 3. Ligde mücadele edecek olan Tetiş Yapı Elazığspor Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Öztürk, yeni sezon öncesi Transfer tahtasını açacağını ve takımın 3. Ligde başarılı olması için gerekli transferleri yapacaklarını belirtti.

Elazığspor'da Kongre Yapılmayacak!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığspor’un düştüğü yerden kalması adına gerekli çalışmaları yapacağını belirten Selçuk Öztürk “Ben bu konuda gerekeni yapacağım.

Eğer bu konuda başka arkadaşlar varsa ve tahtayı açmak isterlerse buna mutlu olurum. Bunun örneği varmı derseniz var. Ben geçmişte bu takım kayyumda iken transfer tahtasını açtım. O zaman hiçbir ünvanım yoktu, yani Elazığspor’da yönetici veya başkan değildim. Kulüp kayyumda iken ben tahtayı açıp transfer yaptım. Bu örneği yapacak biri veya birileri varsa çıksın tahtayı açsınlar.” Dedi
KONGRE YAPMAYACAĞIM
Elazığspor’da Genel Kurul yapmayacaklarını belirten Selçuk Öztürk “Daha önce düzenlediğim basın toplantısında kongre yapmayacağımı ve yönetime devam edeceğimi açıklamıştım. Bu nedenle gündemimizde kongre yer almıyor. Ben şu anda tüm gücüm ile bu takımın geleceği ve önümüzdeki sezon ile ilgili çalışmalara yoğunlaşmaya başladım. Önceliğimiz Transfer tahtasını açmak ve bunun ardından da önümüzdeki sezonun kadrosunu oluşturma adına çalışmalarımızı başlatmak. Elazığspor’un bir marka olduğunu ve her zaman en iyi yerde olması için elimizden gelenini yaptığımızı belirtiyorum. Bu nedenle en kısa sürede gerekli girişimlerimizin sonucunda önümüzdeki engelleri aşarak bu takımı hak ettiği yere taşımanın çalışmalarını başlatacağız. Tabiki bu çalışmamızın içinde Teknik Heyet’in oluşumu, ihtiyacımız olan transferlerin yapılması ile kadronun oluşumu, lig hazırlığı planlaması gibi çalışmalarımız olacak” Dedi.
FAZLA ZAMANIMIZ YOK
Liglerin Ağustos ve Eylül aylarında başlayacağını belirten Elazığspor Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Öztürk; “Biz Elazığspor olarak öncelikli olarak  Transfere engel çalışmalarımızı  gidermek zorundayız. Bunlar ile ilgili olarak geçmişte de yaptığım çalışmalar vardı. Bu çalışmalarımızı tamamlayacak ve tahtayı açacağız. Bunu yaptıktan sonra Teknik Direktör belirleyecek, Teknik Direktörümüzün takım kadrosu üzerinde yapacağı çalışma sonucunda vereceği rapor doğrultusunda transferlerimizi yapacağız. Tabiki bu çalışmayı yaparken hedefimizi belirleyip buna göre transfer yapacağız. Ardından da lig öncesi hazırlık sürecine geçeceğiz.  Baktığımız da önümüzde 60 günlük bir süre olduğunu görüyoruz. Haziran ve Temmuz aylarında bu çalışmaları yapıp ardından lige hazırlık sürecine geçmiş olacağız. Yani takımımızın çalışmalarına başlayacağı sürece gireceğiz.”
RESMİ AÇIKLAMA OLMASI GEREKİR
Son gönlerde kamuoyunda liglerden düşmenin kaldırılacağı söylentilerinin dolaştığını belirten Selçuk Öztürk, “Bu konuda bizde bazı söylemler duyuyoruz. Son olarak Ahmet Çakar bir tweet attı. Resmi bir açıklama olmadıkça bu söylentilere itibar etmemiz söz konusu olamaz.  Ancak böyle bir durum söz konusu olacak ise buna göre planlamaların yapılması gerekir. Düşme kaldırılırsa tüm ligleri kapsar.” Dedi