Elazığspor İstanbul'a Gitti!

Ziraat Türkiye Kupası 3. tur maçında İstanbulspor'la karşılaşacak olan Elazığspor, hazırlıklarını tamamlayarak İstanbul'a gitti.

Elazığspor İstanbul'a Gitti!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ziraat Türkiye kupası 3. Tur müsabakasında İstanbulspor’la eşleşen ve bu maçı Perşembe günü oynayacak olan bordo beyazlı takımımız Elazığspor, hazırlıklarını tamamlayarak İstanbul’a gitti.

Çarşamba günü sabah kendi tesislerinde kupa maçının son antrenmanını gerçekleştiren Elazığspor, saat 16:45 tarifeli uçağıyla İstanbul’a gitti.

Teknik Direktör Orhan Kaynak Ziraat Türkiye kupası maçı olan İstanbulspor müsabakası için Ahmet Doğan, Okan Aytekin, Cengizhan Akgün, Eren Çinkılıç, Hebat Alan, İzzet Topatar, Kadir Bekmezci, Kadir Taşoğlu, Murat Ceylan, Salih Polatdemir, Ömer Faruk Aydemir, Selim Enes Özeren, Yusuf Ensar Poyrazlı, Fırat Ergün, Muhammed Akbulut, Ömer Yıldız, Tufan Kelleci, Yiğitcan Erdoğan ve Cihan Canpolat isimlerini kadroya dâhil etti.

Esenyurt Necmi Kadıoğlu stadyumunda oynanacak olan İstanbulspor-Elazığspor kupa maçı mücadelesi saat 15:30’da başlayacak. Karşılaşmayı Rize bölgesinden klasman hakemi Muhammet Ali Metoğlu yönetecek.

Elazığspor, İstanbulspor’la oynanacak olan karşılaşmanın ardından Perşembe günü akşam ilimize dönerek, Tarsus İdman Yurdu ile oynanacak olan lig maçı hazırlıklarına başlayacak.