Fatih Erbakan Elazığ'da

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, partisinin Karakoçan İlçe Kongresi'ne katılmak ve çeşitli temaslarda bulunmak üzere Elazığ'a geldi.

Fatih Erbakan Elazığ'da
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, partisinin Karakoçan İlçe Kongresi’ne katılmak ve çeşitli temaslarda bulunmak üzere Elazığ’a geldi. Erbakan, ilçe kongresi öncesi bir otelde YRP Elazığ il teşkilatıyla bir araya geldi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, 107 yaşında hayatını kaybeden merhum Hafız Abdullah Nazırlı’nın oğlu Asım Nazırlı’ya taziye ziyareti gerçekleştirdi.

Erbakan daha sonra, 12 Şubat 2020 tarihinde genel durum bozukluğu ve çoklu organ yetmezliği nedeniyle hayatını kaybeden Elazığ ve ülkemizin kanaat önderlerinden 6 çocuk babası 107 yaşındaki Hafız Abdullah Nazırlı hocanın oğlu Asım Nazırlı’ya başsağlığı ve taziye ziyaretinde bulundu.

Merhum Hafız Abdullah Nazırlı hocanın oğlu Asım Nazırlı, Yeniden Refah Partisi’nin taziye ziyareti sırasında, Nazırlı hocanın ünlü eseri Divan-ı Nazlı’yı, YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan’a armağan etti.