Gözler AK Parti MYK'da!

AK Parti MYK, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında AK Parti Genel Merkezinde toplandı. Gündemde Bakan Albayrak'la ilgili istifa iddiaları da var. Gözler MYK'da...

Gözler AK Parti MYK'da!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti MYK, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında AK Parti Genel Merkezinde toplandı.

MYK toplantısında önemli konular masaya yatırılacak. Edinilen bilgilere göre, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın istifasına yönelik iddialara ilişkin bilgilendirme MYK toplantısından sonra yapılacak.

Erdoğan'ın Kısıklı'da eski Ekonomiden Sorumlu Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli ve Merkez Bankası Başkanı Naci Ağbal ile bir araya geldiği öğrenildi.

Canikli ve Ağbal, Erdoğan'a brifing verdi. Büyükelçiler Konferansında konuşan Erdoğan'ın istifa iddialarıyla ilgili değerlendirme yapabileceği değerlendiriliyordu. Ancak Erdoğan açıklama yapmadı. Albayrak'ın istifa süreciyle ilgili bilgilendirmenin MYK'nın ardından yapılacağı belirlendi.

Toplantıda Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın istifasının yanı sıra, döviz kurlarındaki son gelişmeler, Azerbaycan'ın Şuşa'yı Ermenistan işgalinden kurtarması, ABD'de Biden'ın başkan seçilmesinin yansımaları, İzmir depreminin ardından yeniden başlayan inşa çalışmaları ve koronavirüs salgını gibi konular ele alınacak.