Hemşehrimiz Aktaş Bu Bayramda Geleneği Bozmadı

Emniyet Genel Müdürlüğü görevine atanan hemşehrimiz Mehmet Aktaş, her bayramda sürdürdüğü geleneğini bu bayramda bozmayarak memleketi Elazığ'a geldi.

Hemşehrimiz Aktaş Bu Bayramda Geleneği Bozmadı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Her bayram öncesi şehirlerdeki trafik uygulamalarını yerinde denetleyen Hemşehrimiz, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, bu bayramda geleneğini bozmayarak memleketi Elazığ'a geldi. 

Dün gece saatlerinde Elazığ’a gelen Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, İl Emniyet Müdürü Celal Sel ile birlikte trafik denetimlerini yerinde incelemiş, polis memurlarının bayramını kutlamıştı.

Elazığ’a gelen hemşehrimiz Aktaş, bugünde Vali Erkaya Yırık ile birlikte Polis Özel Harekat Şube Müdürlüğü’ne bayram ziyaretinde bulundu.

Ziyaretle ilgili değerlendirmelerde bulunan hemşehrimiz, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş," Her bayram öncesi şehirlerdeki trafik uygulama noktalarımızı ziyaret ederek, hem buradaki personelimizle biraraya gelme fırsatını yakalayıp, hemde trafik uygulamalarını yerinde gördük. Bugünde son durağımız memleketimiz Elazığ oldu. Bu kapsamda da Elazığ Valimiz Erkaya Yırık ile birlikte Polis Özel Harekat Şube Müdürlüğü’nde personelimiz ile biraraya gelerek bayramını kutladık. Ben buradan başta tüm şehit ailelerimiz olmak üzere, Elazığlı hemşehrilerimin ve polis teşkilatımızın Kurban Bayramını tebrik ediyorum” dedi.