Hemşehrimiz Hüzeyfe Demirtaş'a 'Seçkin Öğretim Elemanı' Ödülü

Amerika Birleşik Devletlerinin New York eyaletinde bulunan Syracuse Üniversitesinde öğretim üyesi olarak görev yapan başarılı hemşehrimiz Hüzeyfe Demirtaş, 'Seçkin Öğretim Elemanı' ödülüne layık görüldü.

Hemşehrimiz Hüzeyfe Demirtaş'a  'Seçkin Öğretim Elemanı' Ödülü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

ABD’nin en iyi üniversitelerinden biri olan Syracuse Üniversitesinde öğretim üyesi olarak görev yapan hemşehrimiz Hüzeyfe Demirtaş, yaptığı başarılı çalışmalarından dolayı ödüle layık görüldü. 

Ülkenin en iyi on üniversitesinden biri olan Syracuse Üniversitesinde  dört yıldır felsefe doktora eğitimi alan ve aynı zamanda burada öğretim görevlisi olarak ders veren hemşehrimiz Hüzeyfe Demirtaş yaptığı başarılı akademik çalışmalar nedeniyle üniversite yönetimi tarafından Outstanding Teaching Associate/Assistant Award “Seçkin Öğretim Elamanı” ödülüne layık görüldü.

ABD’de bilim alanında ödül alan sayılı Türkler arasına ismini yazdırmayı başaran hemşehrimiz Hüzeyfe Demirtaş, uzun yıllardan beri felsefe alanında çalışmalar yürütüyordu.

Elazığ Yeni Haber İnternet ve Medya Yayıncılığı olarak, hemşehrimiz öğretim görevlisi Hüzeyfe Demirtaş’ı tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz…