Hemşehrimiz, Yusuf Uğur'a, 'Kırgızistan Türkiye Dostluk Ödülü'

İpekyolu Stratejik Araştırmalar Merkezi ve İpekyolu Yayın Grubu tarafından düzenlenen uluslararası 15. İpekyolu Yılın Altın Adamları Ödülleri töreninde hemşehrimiz, işadamı Yusuf Uğur'da ödül aldı.

Hemşehrimiz, Yusuf Uğur'a, 'Kırgızistan Türkiye Dostluk Ödülü'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İpekyolu Stratejik Araştırmalar Merkezi ve İpekyolu Yayın Grubu tarafından düzenlenen uluslararası 15. İpekyolu Yılın Altın Adamları Ödülleri sahiplerini buldu. İstanbul'da bir otelde düzenlenen etkinliğe Türkiye'den ve Türk dünyasından bir çok siyasetçi, diplomatik misyon temsilcisi, iş adamı ve medya mensubu katıldı.

Kırgızistan Fahri Konsolosu Elazığlı Beta Şirketler Grubu Başkanı İşadamı Yusuf Uğur, İpekyolu Stratejik Araştırmalar Merkezi ve İpekyolu Yayın Grubu tarafından düzenlenen uluslararası 15. İpekyolu Yılın Altın Adamları Ödül Töreni’nde Kırgızistan Türkiye dostluk ödülünü aldı.

Yılın Devlet Adamı Ödülü'nü Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev adına Özbekistan Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Shukhrat Aminov aldı.

Kırgizsitan Fahri Konsolosu Elazığlı İşadamı Yusuf Uğur ise Türkiye ve Kırgızistan arasındaki ilişkilerin artırılması ve güçlendirilmesi için yaptığı çalışmalardan ötürü Türkiye Kırgızistan Dostluk Ödülü'ne layık görüldü.

Uğur ödül töreninde yaptığı konuşmasında aldığı ödülden duyduğu memnuniyetti dile getirdi.

Uğur’a ödülünü veren işadamı Mehmet Ali Bayar ise, işadamı ve Kırgizistan Fahri Konsolosu Yusuf Uğur ile ilgili övgü dolu sözlerle bahsetti.