İnşaat ve Mobilya Fuarı Ziyaretçilerini Ağırlıyor

Elazığ'da açılan '3. İnşaat ve Mobilya Fuarı' üçüncü gününde ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Birbirinden farklı firmaların yer aldığı fuarda en çok ilgiyi çeken firmalardan biri de Elmina Mutfak ve Banyo firmasının yer aldığı stant oldu.

İnşaat ve Mobilya Fuarı Ziyaretçilerini Ağırlıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odasının ev sahipliğinde düzenlenen “Elazığ İnşaat ve Mobilya Fuarı” üçüncü gününde de ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. 

Yeni evlenecek çiftlerin ve evinde farklı tasarımlar yaratmayı düşünenlerin ilk durağı olan Elazığ İnşaat ve Mobilya Fuarında, yüzlerce ürünler ve çeşitler vatandaşın dikkatini çekiyor. Bu kapsamda özellikle evini yenilemek, banyo ve mutfak alanında farklı tasarımları görmek isteyenlerin uğradığı stantlardan olan Elmina Mutfak ve Banyo firması, vatandaşların en çok ilgi gösterdiği yerlerinden biri oldu.

Gösterilen ilgiden dolayı memnun olduklarını ifade eden Elmina Mutfak ve Banyo Firması Sahibi Murat Demir, “Öncelikle bu yıl üçüncüsü düzenlenen Elazığ Mobilya ve İnşaat Fuarının açılmasına vesile olan Elazığ Belediyesine, ETSO yetkililerine, sivil toplum kuruluşlarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

Görüntünün olası içeriği: mutfak ve iç mekan

Her yıl düzenlenen fuarda mutlaka stant açmaya gayret gösterdiklerini ifade eden Elmina Mutfak ve Banyo Firması Sahibi Murat Demir; “ İlimizde düzenlenen bu fuarlar hem firmalara hemde vatandaşlarımıza büyük katkılar sağlamaktadır. Bu fuarlarda birçok tasarımı, yeniliği vatandaşlarımızın ayağına getirerek ekonomik anlamda bütçelerine katkılar sağlıyoruz. Özellikle ev hanımlarının ilgi alanlarından biri olan mutfak ve banyo kısımlarında yapmayı düşündüğü tasarımları kendilerine burada sunma fırsatı buluyoruz. Standımıza ilgi hayli büyük. Mutfak ve banyoda fark yaratmak isteyen tüm Elazığlı hemşehrilerimizi, firmamızın açmış olduğu standımıza bekliyorum” dedi.  

Fotoğraf açıklaması yok.