İş İnsanı Yılmaz Adaylığını Açıkladı!

İş insanı Ahmet Feti Yılmaz, bordo bemsilcimiz Elazığspor'da yapılacak olan kongrede başkanlığa aday olduğunu kamuoyuna açıkladı...

İş İnsanı Yılmaz Adaylığını Açıkladı!

Elazığlı İş insanı Ahmet Feti Yılmaz, bordo beyazlı temsilcimiz Elazığspor'da yapılacak olan kongrede başkanlığa aday olduğunu düzenlediği basın toplantısıyla kamuoyuna açıkladı.

"İSTİŞARELER SONUCUNDA ADAY OLDUĞUMU AÇIKLIYORUM"
Düzenlediği basın toplantısında Elazığspor olağan kongresinde başkan adayı olacağını açıklayan İş İnsanı Yılmaz; "kıymetli kulübümüzün çok değerli başkanı sayın Serkan Çayır beyefendinin başkanlık açıklaması görevine aday olmayacağını üzerine, yönetim kurulu arkadaşlarım ve kıymetli iş insanları ile yapılan istişareler neticesinde önümüzdeki kongrede başkan adaylığı kararı aldığımı sizlerin aracılığı ile tüm Elazığlılara, Elazığspor taraftarlarına ve kamuoyunun bilgilerine sunarım. " dedi. 

"VAR GÜCÜMÜZLE MÜCADELE EDECEĞİZ"
Yılmaz açıklamasında şu ifadelere yer verdi;  "30 Haziran 2024 pazar günü saat 17:00 de yapılacak olan kongremize tüm kongre üyelerimizi sayın valimizi sayın belediye başkanımızı sayın vekillerimizi sayın ticaret ve sanayi odası başkanımızı sayın OSB Başkanımızı ve şehrimizin tüm sivil toplum kuruluş başkanlarını davet ediyorum. Eğer Allah nasip eder seçilirsek şehrin en büyük marka değeri olan Elazığspor’umuzu el birliğiyle layık olduğu yerlere taşımak için var gücümüzle mücadele edeceğimizi değerli basın mensuplarımız aracılığı kamuoyunun bilgilerine sunarım."