İYİ Parti Lideri Akşener, Elazığ Teşkilatı İle Bir Araya Gelecek

İYİ Parti Elazığ il teşkilatı 45 kişilik bir heyet ile Elazığ'dan Ankara'ya gitmek üzere yola çıktı.

İYİ Parti Lideri Akşener, Elazığ Teşkilatı İle Bir Araya Gelecek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşenerin iller bazlı istişare toplantısı gerçekleştirilecek. Gerçekleştirilecek olan toplantıya katılmak üzere Elazığ İYİ Parti Mevlüt Or ve beraberinde 45 kişilik bir heyet Ankara’ya gitmek üzere yola çıktılar.

OR: GENEL BAŞKANIMIZ MERAL AKŞENER İLE BULUŞACAĞIZ

Açıklama yapan İl Başkanı Mevlüt Or, “Genel merkezimizin, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in her Pazartesi günü çeşitli illeri alarak istiarelerde bulunmak üzere Pazartesi saat 14.00’da da Elazığ’ı kabul etmişlerdir.

İl yönetimi, il teşkilatı olarak yarın kendisiyle hem ülke gündemiyle ilgili hem de istişareler yapmak üzere sayın genel başkanımızın huzuruna çıkacağız. Yönetim olarak il, ilçe teşkilatları olarak kendisini ziyarette bulunmak üzere bugün yola çıkıyoruz. İnşallah iyi bir yolculuk olur.

Biz İYİ Parti olarak Elazığ’da neler yapabileceğimizi, nelerle bütün sorunları genel başkanımıza aktarmak üzere bugün il teşkilatı olarak yola çıkıyoruz. Yolumuz açık olsun. Burada kalan İYİ Parti ailesine de selam ve saygılarımı sunuyorum.

Şu anda bir otobüs yaklaşık 39 kişiyiz. 2 araçla da giden arkadaşlarımız var. Uçakla giden arkadaşlarımız var. Toplam 45 kişi genel merkezde yarın saat 14.30’da genel başkanımızla görüşmek üzere buluşacağız ” ifadelerini kullandı.