Kabine Bugün Toplanıyor!

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak. Toplantıda Kurban Bayramı tatili süresi başta olmak üzere Covid-19 aşı programı ve ülke gündemindeki konuların ele alınması bekleniyor.

Kabine Bugün Toplanıyor!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İki haftada bir toplanan Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Kurban Bayramı nedeniyle bir hafta erken toplanıyor.

Milyonların merakla beklediği 'Kurban Bayramı tatili kaç gün olacak' sorusunun cevabı bugün toplanacak olan kabine sonrasında netleşecek.
KURBAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN OLACAK?
Geçtiğimiz günlerde Kurban Bayramı tatilinin süresine ilişkin kendisine yöneltilen bir soru üzerine Erdoğan, "Şu anda onunla ilgili arkadaşlarımız çalışmalarını sürdürüyorlar" demiş ve "Tatil süreci sanki böyle 10 gün, 9 gün gibi bu arada dolaşıyor, bunu millete seslenişte halkıma duyuracağım" ifadelerini kullanmıştı. Toplantıda milyonların merakla beklediği bu konunun görüşülmesi ve toplantı sonrasında  Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yapacağı millete sesleniş konuşmasında, bayram tatili süresini açıklayacağı öngörülüyor.

Ayrıca turizm sezonuna ilişkin değerlendirmelerin de yapılması beklenen toplantıda, ekonomideki gelişmeler ile güvenlik ve dış politikaya ilişkin konular da görüşülecek.
YERLİ AŞI ÇALIŞMALARI DEĞERLENDİRİLECEK
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın da sunum yapması beklenen toplantıda, ülke genelinde aşı programında gelinen nokta, Covid-19 verileri ve yerli aşı çalışmaları değerlendirilecek.