'Kadınlarla Büyük Türkiye Yolunda' Konferansı Gerçekleştirildi

AK Parti Kadın Kolları Genel Merkezi tarafından Türkiye'nin 81 ilinde hayata geçirdiği 'Kadının emeği, Türkiye'nin istikbali' projesi Elazığ'da da hayata geçti.

'Kadınlarla Büyük Türkiye Yolunda' Konferansı Gerçekleştirildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Kadın Kolları Genel Merkezi tarafından Türkiye’nin 81 ilinde hayata geçirdiği 'Kadının emeği, Türkiye’nin istikbali' projesi konferansı yoğun katılımla düzenlendi.

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Canan Şavlı, düzenledikleri programlarla kadınların iş yaşamında daha aktif olabilmelerine destek olduklarını söyledi.

''KADINLARIMIZA VERİLEN DEĞER AK PARTİ İKTİDARININ BAŞARISIDIR''
Başkan Şavlı, “90’lı yılların Türkiye’sinde kadınlar olarak iş gücüne katılma iş kurma istihdam sağlama iş dünyasında söz sahibi olma gibi hayallerimiz yoktu, bizim eğitim hayalimiz vardı, değerlerimizi koruma ve yaşatma hayalimiz vardı. Bugün geldiğimiz noktada ise şu an bu salonda ve daha nice salonlardaki toplantılarda ülkemizin gurur kaynağı olan girişimci kadınlarımızı konuşuyoruz. İşte bu başarı kadınlarımıza verilen değer 20 yıllık AK Parti iktidarının başarısıdır. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın biz kadınlara verdiği değerdir” ifadelerini kullandı.

AK parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım’da toplumsal bireysel özgürlüklerin önünün açılmadığı alanlarda hiçbir başarı sağlanamadığını belirterek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğündeki AK Parti’nin yaptığı çalışmaları anlattı.

''ALLAH CUMHURBAŞKANIMIZA UZUN ÖMÜRLER VERSİN''
AK Parti İl Başkanı Yıldırım, ”Öncelikle toplumlarda bireysel ve toplumsal özgürlüklerin önünün açılması gerekir. İşte bu giriş cümlesinin hayata geçirilmiş biçimini çok değerli Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız, yiğit insan Recep Tayyip Erdoğan gerçekleştirmiştir. Her şeyden önce Allah ona daha uzun yıllar hayırlı ömür versin ve başımızda lider olarak bulunsun” açıklamalarında bulundu.

AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, kadın eşitliğinden ilk kez Ak parti döneminde bahsedildiğini söyledi.

''BÜTÜN KADINLARA EŞİT ORANDA EŞİTLİLİK VERİLDİ''
AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, “İlk defa AK Parti döneminde kadın eşitliğinden bahsedebildik. İlk defa Sayın Cumhurbaşkanımız sayesinde kadın erkek eşitliğinden bahsedebildik çünkü kadınlara verilen seçme seçilme hakkı bile AK Parti hükumetleri döneminde eşit anlamda oldu. Çünkü yalnızca bizim gibi olan kadınlara değil bütün kadınlara eşit oranda eşitlik ve temsil hakkı verildi” ifadelerini ekledi.

AK Parti Kadın Kolları Başkan Vekili ve  Diyarbakır Milletvekili Oya Eronat, partilerinin başarısında kadınların var olduğunu belirterek Kurum müdürlerine çağrıda bulundu.

KURUM MÜDÜRLERİNE ÇAĞRIDA BULUNDU
Oya Eronat, “İnsanları sıkmadan yani buraya çıktığınızda işte şu bir yılda bunu yaptık 2021 yılıyla cümleye başlamayın, 2021 yılında işte bu kadar milyon destek verdik bu konu hanımları ilgilendirmiyor. Siz beş dakikada kaç kadına veya erkeğede olabilir ama kadınların hakları fazla vergiden muafiyetler geldi kadınlara sunulan hibe imkanları daha fazla nasıl yardımcı olabilirsiniz. Bir kadın size başvurduğu zaman kısaca ne yapması gerekiyor bunu bir kısaca anlatın birde kapınız açık olacak kadınlarımız geldiği zaman yönlendireceksiniz artık iş bulmak için bizim telefonlarımız çalmasın, sizlere bizde teşekkür telefonu açalım” sözlerini kullandı.