'Karantina Sürecinde Vatandaşımızın Yanındayız'

Dünyayı etkisi altına alan 'Covid 19' salgınıyla mücadele kapsamında Yurtbaşı Belediyesi karantina sürecinde belde sakinlerini yalnız bırakmıyor.

'Karantina Sürecinde Vatandaşımızın Yanındayız'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye’de ilk vakanın görüldüğü 11 Mart’tan itibaren adeta alarm durumuna geçen Yurtbaşı Belediye personeli pandeminin pik yaptığı bu günlerde de sosyal destek çalışmalarına hız verdi.

Bir taraftan gerek toplu taşıma araçları gerekse de beldede bulunan kamu binalarını dezenfekte çalışmalarına ağırlık veren Yurtbaşı Belediyesi, diğer taraftan evlerinde karantinada bulunan vatandaşlar için gıda paketleri hazırladı.

Sosyal sorumluluk gereği vatandaşın sürekli yanında olduklarını kaydeden Yurtbaşı Belediye Başkanı Yasin Yılmaz açıklamasında şunları ifade etti:

“Beldemizde COVİD-19 testi pozitif çıkan ve ailece karantinaya alınan vatandaşlarımızın karantina süresince gıda, ekmek, içecek vs. ihtiyaçları Yurtbaşı Belediyesi tarafından karşılanacak. Test sonucunu veya telefonunuza gelen karantina mesajını bize iletmeniz, yeterli. İrtibat için belediyemizin 0 424 251 20 32 numaralı hattını aramanız yeterli olacaktır. Sağlık günler temennilerimle.”