Kaymakam Güder, İncelemelerde Bulundu

Geçtiğimiz aylarda Tunceli'nin Çemişgezek İlçesi Kaymakamlığına atanan, başarılı bürokrat Kaymakam Mehmet Güder, ilçedeki eksikliklerin giderilmesi noktasındaki çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Kaymakam Güder, İncelemelerde Bulundu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Tunceli'nin Çemişgezek ilçesi kaymakamlığı görevine atanan, hemşehrimiz Mehmet Güder, çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor.

İlçede eksik bulunan hizmetlerin biran önce yerine getirilmesi için gece gündüz yoğun mesai harcayan Kaymakam Güder, bir yandan da ilçeye yapılan yatırımların inşaatlarını titizlikle incelemeye devam ediyor. 

Bu kapsamda, Tunceli Valiliği tarafından Çemişgezek ilçesinde yaptırılan 50 yataklı Gençlik Kampı Eğitim Merkezi inşaatında incelemelerde bulunan Kaymakam Güder, Gençlik kampı Eğitim Merkezi olarak yapımına başlanan inşaatın yakın zaman içerisinde tamamlanarak kullanıma hazır hale gelmesi için çalışmaların sürdürüldüğünü belirtti.  

"İLÇENİN CAZİBE MERKEZİ OLMASI İÇİN ÇALIŞIYORUZ"
Çemişgezek ilçesinde mevcut yatırımların yanı sıra ilçeyi turizm merkezi haline getirmek için de çalışmalar yürüttiklerini belirten Kaymakam Güder; "Yapımı kısa süre sonra tamamlanacak olan 50 yataklı Gençlik Kampı Eğitim Merkezinin tüm gençlerimize ve halkımıza kazandırılmasıyla birlikte, ilçede turizme yönelik planladığımız projelerle ilçenin cazibe merkezi haline gelmesi için çaba içerisindeyiz. Böylece ilçenin konaklama sorunu da önemli ölçüde çözülmüş olacak. İlçemize hayırlı olsun. Bu merkezin kurulmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.