Kick Boks Şampiyonumuz Elazığ'a Döndü!

28 Mayıs tarihinde İstanbul'da gerçekleştirilen ve TV8,5 ekranlarından canlı olarak verilen Öncü Fight Club Kick boks müsabakasına Elazığ'ı temsilen katılan Gençlik ve Spor Kulübü Milli Kickboks sporcusu Zelal Şengür ilk rauntta İranlı rakibi Zahra Muhammadnia nakavt ederek canlı yayında bir kez daha Elazığ'ın gururu oldu.

Kick Boks Şampiyonumuz Elazığ'a Döndü!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Şampiyon sporcu Zelal Şengür Öncü Fight Club Kick boks müsabakasının ardından Elazığ’a gelerek İl Müdürü Abdulsamet Eren ve Spor Şube Müdürü Alattin Özdemir ile birlikte spora ve sporcuya desteklerini esirgemeyen Elazığ Valisi Erkaya Yırık ve Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nı ziyaret ederek şampiyonluk sevincini paylaştı.

Vali Yırık ve Belediye Başkanı Şerifoğluları tarafından Şampiyon Şengür’e çeyrek altın hediye edildi.

Elazığ'ın gururu Milli Sporcu Zelal Şengür yaptığı açıklamada; “destekleriyle daima arkamda olan Antrenörüm Abdullah hocama teşekkür etmek istiyorum, geldiği günden beri hem maddi hem de manevi olarak her daim desteklerini hissettiğim İl Müdürümüz Abdulsamet Eren’e, başarılarımızı paylaşarak taçlandıran Elazığ Valimiz Sn Erkaya Yırık’a ve Belediye Başkanımız Sn Şahin Şerifoğulları’na çok teşekkür ediyorum. Bu gururu şehrimle paylaşıyorum, dedi

Antrenör Abdullah Alan yaptığı açıklamada ise; “göreve geldiği günden itibaren bir dediğimizi iki etmeyen sporcularımın daha rahat antrenman yapabilmesi için hem malzeme desteği vererek hem de salonumuzu yenileyen kıymetli müdürüme teşekkür ediyorum. Bizler her zaman aldığımız desteğin karşılığını vermeye çalıştık ve çalışıyoruz, bugünde Elazığ Valimiz Sn Erkaya Yırık ve Belediye Başkanımız Sn Şahin Şerifoğullarını ziyaret ederek sevincimizi paylaştık. Bundan dolayı da hep desteklerini gördüğümüz ve hissettiğimiz Sayın Valime ve Sayın Belediye Başkanıma teşekkür ediyorum” dedi.

İl Müdürü Abdulsamet Eren yaptığı açıklama da; “öncelikle Kulüp sporcumuz Zelal Şengür ve Antrenörümüz Abdullah Alan’ı tebrik ediyor, kutluyorum. Zelal başarılarına şahit olduğumuz sporcularımızdan sadece biridir, bizlerde elimizden gelen desteği imkânlar doğrultusunda göstermeye çalışıyoruz. Yakup Kılıç spor Salonunda bireysel sporlarda yaptığımız 5 adet cep salondan biride Kickboks salonudur. Sporcularımız kendilerine ait malzeme ve spor salonuyla daha verimli ve rantbl bir şekilde çalışıyor ve müsabakalara hazırlanıyorlar. Meyvesini şehrimize kazandırılan başarılarla topluyoruz, umutlanıyoruz ve gururlanıyoruz. Buradan bir kez daha desteklerini esirgemeyen spora ve sporcuya katkı sunan Başta Sayın Valim Erkaya Yırık olmak üzere Belediye Başkanım Sn Şahin Şerifoğuları’na teşekkür ediyor, Sporcumuz Zelal Şengür ve Antrenör Abdullah Alan hocamı yürekten kutluyor, tebrik ediyorum.” Dedi,