Milletvekili Bulut 'Girişimlerimiz Sonuç Verdi'

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı, AK Parti MKYK üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut Maden İlçesi ile ilgili girişimlerinin sonuç verdiğini ifade eden bir açıklama yaptı.

Milletvekili Bulut 'Girişimlerimiz Sonuç Verdi'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut yaptığı açıklamada, “ Girişimler sonucu “Maden ilçesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla, 6306 sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanunun 2. Maddesi gereğince riskli alan ilan edildi” dedi. 

Milletvekili Bulut; "Madenlileri Yalnız Bırakmadık"

Konuyla ilgili bir değerlendirme yapan AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı, AK Parti MKYK üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut; “Maden ilçemizi ve buradaki hemşehrilerimizi ilk günden itibaren yalnız bırakmadık, defayeten onlarla bir araya geldik. Onları dinledik, isteklerini not aldık.Ankara’da özellikle bürokrasi anlamında yapmış olduğumuz çalışmaların ardından İl Başkanımız ve Milletvekili arkadaşlarımızla birlikte durumu Sayın Cumhurbaşkanınıza ilettik. Gelinen son durumda, Elazığ’ımızın Maden İlçesi Camiikebir Mahallesi sınırları içerisinde bulunan ve ekli kroki ile listede sınır ve koordinatları gösterilen alan şuan riskli alan ilan edilmiş oldu” dedi.

Milletvekili Bulut; “Resmî Gazete de yayımlanan bu sevindirici gelişmenin ardından süreci takip etmeye edeceklerini” belirterek, “Daha öncede söylediğimiz gibi Maden’i kaderine terketmeyeceğiz. Bundan sonrasında da inşallah Madenle ilgili daha güzel gelişmeler olacak. Halkımız için ferah tutsun. Bu güzel gelişmenin ilimize, Maden ilçemize ve Madenli hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.