Milletvekili Bulut, Başkan Adaylarını Yalnız Bırakmıyor

AK Parti MKYK Üyesi, Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, Yazıkonak, Yurtbaşı beldeleri ile Ağın ve Keban ilçelerini gezdi. Burada Belediye Başkan adaylarını yalnız bırakmayarak, vatandaşlardan destek istedi.

Milletvekili Bulut, Başkan Adaylarını Yalnız Bırakmıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti MKYK Üyesi, Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, partisinin belediye başkan adaylarını yalnız bırakmıyor. Bu kapsamda ilçeleri gezerek vatandaşlardan başkan adaylarına destek istedi. 

Milletvekili Bulut, Yazıkonak, Yurtbaşı beldeleri ile Ağın ve Keban İlçelerini gezdi.

İlçe ziyaretlerinde halka hitap eden Milletvekili Bulut, “Az kaldı. Hepiniz çok yoruldunuz, hepiniz çok koşturdunuz. Ama ben biliyorum ki sadece bir belediye başkanı seçmek için değil, inandığınız için, böyle olmasına inandığınız için mücadele ediyorsunuz. Hep birlikte bizlerle yoruldunuz. Allah hepinizden razı olsun." dedi. 

Yazıkonak, Yurtbaşı, Keban ve Ağın ilçelerini tek tek ziyaret eden Bulut, burada vatandaşlarla sohbet ederek sıkıntılarını dinledi. 

Milletvekili Bulut, gezdiği her ilçede partilerinin Belediye Başkan Adaylarına vatandaşlardan destek isteyerek, "inşallah başkan adaylarımız seçildiği zaman sizleri mahcup etmeyeceklerdir" dedi.