Milletvekili Bulut'tan İlçelere Çıkarma

AK Parti MKYK Üyesi, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, ilçe teşkilatlarını ve yeni seçilen Belediye Başkanlarını ziyaret etti.

Milletvekili Bulut'tan İlçelere Çıkarma
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti MKYK Üyesi, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, Alacakaya, Arıcak, Karakoçan, Kovancılar ve Palu ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek yeni seçilen Belediye Başkanlarına hayırlı olsun temennisinde bulundu. 

Ziyaretlerde bir değerlendirmede bulunan AK Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut; “Belediye Başkanlarımıza hayırlı olsun ziyareti yapmak isterdik ama ben gittiğim her ilçede önce ilçe teşkilatıma gidip bir teşekkür ettikten sonra, ondan sonra Belediye Başkanlarımıza giderim, hayırlı olsun derim” dedi.

Teşkilat ziyaretlerinin ardından Milletvekili Bulut, Arıcak Belediye Başkanı Ferit Yıldırım'a, Alacakaya Belediye Başkanı Başaran Yaşlı'ya, Karakoçan Belediye Başkanı Ayhan Akbaba'ya, Kovancılar Belediye Başkanı Hacı Akpına'a ve Palu Belediye Başkanı Efraim Ünalan'a hayırlı olsun temennisinde bulunarak yeni görevlerinde başarılar diledi.