Milletvekili Demirbağ Mecliste Basın Toplantısı Düzenledi

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Millet İttifakı'nın iktidar hayaline kapıldığını belirterek, 'Allah muhafaza bunlar üç aylığına bu ülkeyi teslim almış olsalar vay milletimizin haline.' dedi.

Milletvekili Demirbağ Mecliste Basın Toplantısı Düzenledi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbap, Mecliste basın toplantısı düzenledi.

Milletvekili Demirbağ,  Millet İttifakı'nın iktidar hayaline kapıldığını belirterek, "Allah muhafaza bunlar üç aylığına bu ülkeyi teslim almış olsalar vay milletimizin haline." dedi. 

"MECLİSİN SAYGINLIĞINA YAKIŞACAK ŞEKİLDE CEVAP VERECEĞİM"
Demirbağ, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, bütçe görüşmeleri sırasında İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk'ün kendisine yönelik el hareketi yaptığını dile getirerek, bu tavra karşılık Meclis'in saygınlığına yakışacak şekilde cevap vereceklerini söyledi.

"VAY MİLLETİN HALİNE"
Millet İttifakı'nın, iktidar hayaline kapıldığını ifade eden Demirbağ, "Birkaç yorumcu ve kamuoyu şirketinin yaptığı kamuoyu yoklamasına istinaden iktidar havasına girerek, zıvanadan çıkacak noktaya geldiler. Artık Meclis çatısı altında yakışmayacak konuşmalar ve hareketler yapmaya başladılar. Ben bunların yaptıkları galiz küfürler ve hakaretleri milletimizin takdirine arz ediyorum." diye konuştu. Hayali bir iktidarın bile Millet İttifakı'nı zıvanadan çıkardığını savunan Demirbağ, "Allah muhafaza bunlar üç aylığına bu ülkeyi teslim almış olsalar vay milletimizin haline." ifadesini kullandı.

"DAVA ETMEYE GEREK GÖRMEDİM"
Demirbağ, Öztürk'ün hareketine yönelik dava açıp açmayacağı yönündeki soruyu, "Yaptığı hareketi ben mahkemede nasıl tarif edeceğim. Türk Milleti'ne, Türk mahkemelerine yakışır mı o hareket diye düşündüm. Dava etmeye gerek görmedim buradan gerekli cevabı verdim." diye yanıtladı.