'Milli Kaynaklar Paketi' Tanıtım Konferansı Gerçekleştirildi

Yeniden Refah Partisi Elazığ il teşkilatının düzenlediği Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Doğan Aydal'ın katılımlarıyla 'Milli Kaynaklar Paketi' kitap tanıtım Konferansı yapıldı.

'Milli Kaynaklar Paketi' Tanıtım Konferansı Gerçekleştirildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yeniden Refah Partisi Elazığ il teşkilatının düzenlediği “ Milli Kaynaklar Paketi “ kitap tanıtım konferansını kitap tanıtımını yapmak üzere Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Doğan Aydal, MKYK üyesi Mehmet Gül, Elazığ il başkanı Av. Erhun Karakuş, Elazığ il yönetimi, kadın kolları ve gençlik kolları, Diyarbakır, Adıyaman, Bingöl ve Mardin il başkan ve teşkilat mensupları katıldı. 

Açılış konuşmasını ev sahibi Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanı Av. Erhun Karakuş yaptı. Karakuş “Bugün burada tanıtılacak olan “ Milli Kaynaklar Paketi “ adlı bu kitap, manevi  liderimiz merhum Erbakan hocamızın söylemi olan “ Türkiyede iki parti vardır Refah Partisi ve Diğerleri “ adlı sözünün vücut bulmuş halidir. Tanıtılacak olan bu kitap; üretime dair ve ülkeye yönetmeye dair hiç bir fikri olmayan mevcut muhalefet partilerinden Yeniden Refah Partimizi ayıran en büyük farkı gösteren kitaptır. “ dedi. 

“ Milli Kaynaklar Paketi-1 “ adlı kitabın tanımını yapmak üzere katılan Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Doğan Aydal “ Ülkemizin refah seviyesinin artırılması için projelerimiz bu kitabın içinde yer almaktadır. Ülkemizin ekonomik olarak düze çıkması ve “ Yeniden Büyük Türkiye ” hedefine ulaşılması yolunda çok ciddi katkı sağlayacağına inandığımız bu kitabımız, bu hedeflere yönelik Projelerimizden bazıları hakkında fikir vermesi için hazırlanmıştır. “ dedi.

Aydal, Yeniden Refah Partisinin iktidarı döneminde milli kaynakların nasıl kullanılacağı hakkında detaylı bilgileri konferansta detaylı olarak değindi. 

15 başlıktan oluşan “Milli Kaynaklar Paketi” adlı kitabın ülkemiz için olduğuna, projelerin en az 125 milyar dolar para girişi ve 20-30 milyar dolar tasarruf yapılabileceğine değinen Aydal, “ Yeniden Refah Partisi olarak Ülkemiz ve Milletimiz aleyhine gelişen bütün bu olumsuz tabloyu görüyor ve bu problemlerle ilgili olarak çözüm üretmeye gayret ediyoruz.  Ş.mdi biz Türkiyeye  120 ile 150 milyar arasında değişen yıllık sürdürülebilir bir paket sunuyoruz. Bunu ister mevcut hükümet yapar ister gelecek hükümet yapar. Hedefimiz Türkiye Cumhuriyetine hizmet etmektir“ dedi. 

Konferans, Prof. Dr. Doğan Aydal’a sunulan hediyelerle ve katılımlarını sunan teşkilat mensuplarına “ Milli Kaynaklar Paketi “ adlı kitabın dağıtımı ve imzalanması ile son buldu.