Palulular, Başkan Yanılmaz'ı Ağırladı

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Palu Kültür ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret ederek üyeler ile bir araya geldi.

Palulular, Başkan Yanılmaz'ı Ağırladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz'ı, Palu Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Fadıl Ülgen ve dernek üyeleri karşıladılar.

Ziyarette konuşan Fadıl Ülgen, Yanılmaz’ın görev süreleri içerisinde her zaman Palu’ya ve PALU-DER’e özel bir önem verdiğini belirterek şu açıklamalarda bulundu:

“Sayın başkanımız her ihtiyacımız olduğunda mutlaka bizleri dinleyerek taleplerimize karşılık verdi. Özellikle Palu’ya yapılan hizmetlere bütün kamuoyu şahittir. Sayın Yanılmaz’ın göreve geldiği günden itibaren, birçok belediyecilik hizmetini, sadece Elazığ Belediyesi sınırları içerisinde değil, büyükşehir belediyesi gibi bütün ilçe ve beldelerde de yaptığı malumumuzdur. Her yıl, on binlerce insanın kullandığı Şeyh Ali Sebti Hazretlerinin türbesi ve dergâhına giden yolun, yapımını üstlenmesi bu hizmetlerin bir kısmıdır. Kendisine teşekkür ediyoruz."

YANILMAZ: “YÖNETİMDE AHLAKİ DEĞERLER ÇOK ÖNEMLİ”

Birlikte yönetim anlayışı gereği STK, dernek, vakıf ve odalarla sürekli bir araya gelerek şehri kalkındırmak adına neler yapılabileceğini istişare ettiklerini belirten Başkan Yanılmaz, Palu’yu ve diğer ilçeleri adeta büyük şehir mantığıyla ele alarak eşit hizmet götürmeye çabaladıklarını kaydetti.

Çalışırken vatandaşların dil, din, ırk ayrımına bakmadan eşit hizmet götürmeyi ilke edindiklerini aktaran Yanılmaz, 31 Mart seçimlerinin sadece belediye başkanlığı seçme seçimi olmadığını ve birilerinin ülkemizin yönetiminden hesap sormaya yeltenme arayışına girdiğinin bir seçim olduğunu kaydetti. Meselenin Ak Parti olmadığını ülkemize diz çöktürme hesaplarının güdüldüğünü aktaran Yanılmaz, devrettikleri bayrağı Ak Parti Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları’nın alacağını ve şehrimize hizmetin devam edeceğini aktardı. Dernek üyeleri ise Yanılmaz’ın Elazığ’a bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonrada hizmet etmeye devam edeceğini ifade ettiler.

Öte yandan Palu Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Fadıl Ülgen, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz'a bir teşekkür plaketi takdim etti.