Polat Alemdar Siyasete mi Hazırlanıyor?

Elazığlı ünlü oyuncu Polat Alemdar lakaplı Necati Şaşmaz, tecrübeli siyasetçi Mücahit Yanılmaz ile bir araya geldi. Uzun zamandır ekrandan uzak duran başarılı oyuncunun aktif bir siyasetçi ile görüşmesi 'Necati Şaşmaz' Elazığ'da siyasete mi atılıyor? sorusunu akıllara getirdi.

Polat Alemdar Siyasete mi Hazırlanıyor?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kurtlar Vadisi Dizisinin başrol oyuncusu Polat Alemdar lakaplı, Elazığlı ünlü sanatçı Necati Şaşmaz, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Teşkilat Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz ile bir araya geldi. Bir süre görüşen ikili, gündemdeki konulara ilişkin fikir alışverişinde bulundu. 

Elazığlı siyasetçi Mücahit Yanılmaz, görüşmeye dair sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Ülkemizin sevilen sanatçısı Elazığlı hemşehrimiz Necati Şaşmaz ile bir araya gelerek ülkemiz kültür ve sanatı üzerine hasbihal ettik. Kıymetli hemşehrime yeni projelerinde başarılar diliyorum" ifadelerine yer verdi. 

Uzun zamandır ekrandan uzak duran başarılı oyuncunun aktif siyasetçi Mücahit Yanılmaz ile görüşmesi 'Necati Şaşmaz' siyasete mi atılıyor? sorusunu gündeme getirdi.

Ülke genelinde olduğu gibi Elazığ'da da geniş bir hayran kitlesi bulunan Necati Şaşmaz'ın ilimizden Milletvekilliği yada Belediye Başkanlığı gibi siyasi düşüncesinin olup olmadığı merak konusu oldu.