'Ramazan'da 'Paket Servisi' Sahura Kadar Devam Etsin'

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan 'Ramazan'da lokanta, restoran, pastane ve tatlıcı gibi işyerleri paket servislerini, sahuru da kapsayacak şekilde sürdürürlerse işletmelerimize ve istihdama katkısı olacaktır. İlgili sektörlerdeki Meslek Komitelerimizin ve Üyelerimizin bu talebinin İl Hıfzıssıhha Kurulumuz tarafından değerlendirilmesi, Ramazan'da sahur vakti paket servisi ile bereketlenecektir' ifadelerini kullandı.

'Ramazan'da 'Paket Servisi' Sahura Kadar Devam Etsin'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ TSO Başkanı Asilhan Arslan, son kabine toplantısının ardından açıklanan yeni salgın önlemleri kapsamında Ramazan ayı boyunca lokanta ve kafe gibi işletmelerin hizmetlerinin paket servisle sınırlandırıldığına dikkat çekerek, “Ramazan ayı boyunca saat 21.00’a kadar paket servisi veya gel-al şeklinde, 21.00’dan sahura kadar ise paket hizmeti sektöre katkı sağlayacak ve vatandaşların da talepleri karşılanmış olacaktır. İş dünyamızın bu talebinin İl Hıfzıssıhha Kurulumuzda değerlendirilmesini umuyoruz” dedi.

"SEKTÖRÜN MAĞDURIYETI GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURULMALIDIR"

Yeme-içme sektörünün salgın dönemindeki mağduriyetinin göz önünde bulundurulmasını isteyen Başkan Arslan; "Ramazan’da lokanta, restoran, pastane ve tatlıcı gibi işyerleri paket servislerini, sahuru da kapsayacak şekilde sürdürürlerse işletmelerimize ve istihdama katkısı olacaktır. Ramazan’da sahur vakti paket servisi ile bereketlensin.

Böylece servis, daha geniş bir zamana yayılmış olur. Daha fazla bir servis talebi doğacağı için de Ramazan ayı boyunca motorcu, kurye ek istihdamına da sebep olacaktır.

Ramazan boyunca toplu iftar ve sahur yapamayacak vatandaşlarımıza paket servisi seçeneğinin sunulması, onlar için de işletmelerimiz için de rahatlık sağlayacaktır. Unutulmalıdır ki, bu süreçte pandemiden etkilenen sektörlerimize verilecek her bir destek, ekonomimizi sağlamlaştıracak bir tuğla vazifesini görecektir" ifadelerini kullandı.