Şerifoğulları İle Yola Devam!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 11 büyükşehir ile aralarında Elazığ'ın da bulunduğu 15 ilin belediye başkan adaylarını İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen toplantıda açıkladı...

Şerifoğulları İle Yola Devam!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Partinin 11 büyükşehir ile aralarında Elazığ'ın da bulunduğu 15 ilin belediye başkan adaylarını İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen toplantıda açıkladı.

YENİDEN ŞERİFOĞULLARI
Buna göre 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde AK Partinin Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları oldu.

USTALIK DÖNEMİ BAŞLIYOR
Uzun süreden beri Elazığ kamuoyunun yakından takip ettiği AK Parti'de Elazığ Belediye Başkan Adayı kim olacak sorusu bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan isimle son buldu.

Yaptığı başarılı çalışmalarla Elazığlıların büyük takdirini toplan Başkan Şerifoğulları'na Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından bir dönem daha yetki verildi.

ELAZIĞ'DA BÜYÜK SEVİNÇ YARATTI
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugün düzenlenen aday açıklaması toplantısında Başkan Şerifoğulları ismini yeniden aday göstermesinin ardından Elazığ kamuoyunda büyük sevinç yarattı.

Özellikle geçmiş 5 yıl içerisinde şehrin dört bir yanını dev eserlerle buluşturan Başkan Şerifoğulları isminin yeniden açıklanmasını sevinçe karşılayan Elazığlı vatandaşlar, önümüzdeki dönemde de bu hizmetlerin devam etmesini istediklerini belirterek, kendisine başarılar dilediler...

Şerifoğulları İle Yola Devam!