Seza Çimento İhracat Şampiyonu!

Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği (ÇCSİB), 2023 yılı ihracat şampiyonlarını açıkladı. Çimento kategorisinde en fazla ihracat yapan firmalar arasında ilimizin başarılı firmalarından Seza Çimento da yerini aldı.

Seza Çimento İhracat Şampiyonu!

Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği (ÇCSİB),  2023 yılı ihracat şampiyonlarını açıkladı.

İstanbul'da bulunan Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Dış Ticaret Kompleksi'nde düzenlenen 6. İhracatın Şampiyonları Ödül Töreni'ne Ticaret Bakan Yardımcısı Volkan Ağar, TİM Başkanı Mustafa Gültepe, ÇCSİB Başkanı Erdem Çenesiz, ÇCSİB Başkan Yardımcıları Tansu Kumru ve Abdulhamit Akçay, Seza Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık ile çok sayıda birlik üyesi firmalar katıldı.

FİRMALAR ÖDÜLLENDİRİLDİ
Gecede, 2023'te "En Fazla İhracat Yapan Firmalar", "En Yüksek İhraç Birim Fiyatına Sahip Firma" ve "İhracatını En Fazla Artıran Firma" kategorilerinde 12 alt sektörde faaliyet gösteren 44 firmaya toplam 74 ödül verildi.

SEZA ÇİMENTO ŞAMPİYONLAR ARASINDA YER ALDI
Törende bir ödülde ilimizin başarılı iş kadınlarından Prof. Dr. Yasemin Açık'ın yönetim kurulu başkanlığını yaptığı Seza Çimento'ya geldi.  2023 yılı içerisinde "En Fazla İhracat Yapan Firmalar" kategorisinde ödüllerindirilen Seza Çimento'nun ödülünü Prof. Dr. Yasemin Açık adına kızı Cansu Açık aldı. 

Ödül gecesinin ardından değerlendirmelerde bulunan Seza Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık, firma olarak her zaman ülke ve şehir ekonomisine katkı sağladıklarını belirterek, bu ödülün alınmasında emeği olan başta fabrika çalışanları olmak üzere herkese teşekkür etti.

Seza Çimento İhracat Şampiyonu!