Siyasetçiler Sahaya İndi Erken Seçim Sinyali mi?

Elazığ'da siyaset kulvarında yaşanan hareketlilik dikkat çekiyor. Siyasette yaşanan bu hareketlenme erken seçim sinyali olarak yorumlandı. 

Siyasetçiler Sahaya İndi Erken Seçim Sinyali mi?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ'da siyasi partilerde son günlerde heyecanlı bir hareketlilik yaşanıyor. 

Siyasi parti teşkilatlarının bir anda sahaya inmesi büyük dikkat çekti. 

Siyasette yaşanan bu hareketlenme erken seçim sinyali olarak yorumlandı. 

Parti genel merkezlerinde erken seçim olmayacağı yönünde açıklamalar yapılsa da yerel teşkilatların sahaya inişi erken seçim olasılığını arttırdı. 

Elazığ'da uzun süredir sessiz kalan parti teşkilatları son günlerde mahalle, ilçe ve il merkezinde programlar düzenleyerek vatandaşlarla bir araya geliyor. Vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinleyen parti yetkilileri raporlar düzenleyerek, sorunların çözümü için çalışmalar yürütüyor. 

AK PARTİ DAHA AKTİF
AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, göreve atandığı günden buyana sahada aktif olarak çalışmalarını sürdürüyor. Kenti adım adım gezen Yıldırım, partiye olan küskünlükleri gidermeye çalışırken, diğer yandan vatandaşların sorunlarını da çözmeye gayret ediyor. Parti binasına çok nadir uğrayan Başkan Yıldırım, günün büyük bölümünü cadde, sokak ve mahallelerde vatandaşlarla geçiriyor. 

MHP SAHAYA İNDİ
MHP İl Teşkilatında da hızlı bir atak görüldü. MHP İl Başkanı Semih Işıkver'in talimatıyla parti binasında il genel ve belediye meclis üyeleri vatandaşlarla buluşmaya başladı. Haftada iki gün düzenlenen programda vatandaşların talepleri ve sorunları dinleniyor. İl Başkanı Semih Işıkver ise yönetim kurulu üyeleriyle vatandaşlarla bir araya gelmeye başladı. Başkan Işıkver, geçtiğimiz günlerde konteyner konteyner kenti ziyaret ederek depremzedelerin sıkıntılarını dinledi.

CHP'DE GÜRSEL EROL ÖN PLANDA
CHP Milletvekili Gürsel Erol, parti il teşkilatının önünde bir izlenim sergiliyor. CHP İl Teşkilatında aktif bir çalışma görünmese de bu boşluğu Milletvekili Gürsel Erol dolduruyor. Elazığ'a her geldiğinde bir heyecan yaratan Milletvekili Erol, her fırsatta şehrin ve vatandaşların sorunlarını gündeme taşımaya devam ediyor. 

İYİ PARTİ, SP, YENİDEN REFAH PARTİSİ VE DEVA PARTİSİ DE AKTİF ÇALIŞIYOR
İYİ Parti, Saadet Partisi ve DEVA Partisinde de ziyaret programları dikkat çekiyor. SP İl başkanı Abdullah Akın ilçe, köy ve şehir merkezindeki ziyaretlerini sürdürüyor. Saadet Partisindeki bu çıkış parti tabanında olduğu kadar kamuoyu nezdinde de büyük beğeni topladı. DEVA Partisi İl Başkanı Murat Dağhan ve teşkilatı da ziyaret programlarının yanında basın açıklamaları yaparak şehrin problemlerini gündeme getirmeye devam ediyor. İYİ Parti İl Başkanı Mevlüt Or ve yönetim kurulu üyeleri ise kentin farklı noktalarında gezi ve incelemelerini sürdürüyor. Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanı Erhun Karakuş ise göreve geldiği günden buyana ziyaretlerini aktif bir şekilde sürdürüyor.