Soysal: 'Vatandaşımıza Yardımcı Oluyoruz'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) tarafından başlatılan Halkla Buluşma programları devam ediyor.

Soysal: 'Vatandaşımıza Yardımcı Oluyoruz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) tarafından başlatılan Halkla Buluşma programları devam ediyor.

Her hafta Perşembe ve Cuma günleri gerçekleştirilen programlarda MHP'li İl genel ve Belediye Meclis üyeleri MHP il Başkanlığında vatandaşlarla bir araya gelerek sorunları dinliyor.

Halkla Buluşma programında bu hafta MHP Belediye Meclis üyesi Süleyman Soysal ve İl Genel Meclis üyesi Münir Yıldırım, vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinledi. 

MHP'li Belediye Meclis Üyesi Süleyman Soysal, yaptığı açıklamada, Halkla Buluşma programında vatandaşların sıkıntılarını ve taleplerini dinlediklerini, sorunların çözümü için çalışma yaptıklarını aktardı. 

Soysal, açıklamasında, "İl Başkanlığımızın tarafından Halkla Buluşma programı başlatıldı. Bu hafta  ben ve Münir Yıldırım vatandaşlarımızla buluştuk. Halkımız gelip bize sorunlarını anlatıyorlar. Bu sorunların içerisinde şahsi sorunlar olabiliyor, deprem nedeniyle yaşanan sorunlar dile getiriliyor. Bir vatandaşımız geldi, depremde evi hasar görmüş, hasarda hak sahibi olmuş, hak sahibine karşılık TOKİ tarafından yapılan konutlara başvuru yapmamış. Kaçırdık, unuttuk diyorlar. Hak sahibi olmalarına rağmen başvuru yapmadıklarından dolayı vatandaşımız bu haktan yararlanamamış. Kendilerine yol gösteriyoruz. Bazı vatandaşlarımız mevcut imar durumundan konutlarını yapamamaktan şikayetçiler. İnşaatlarda yaşanan parsel sorunları geliyor. İş talepleri geliyor. Depremde mağdur olmuş kiracılar sorunlarını anlatıyor. Bizler de bunların kayıtlarını alıyoruz. Belediyeye gidip müdürlere iletiyoruz. Sağolsun onlar da bizim başvurularımızı dikkate alıyor ve sorunları çözüyoruz." ifadelerini kullandı.