Tüm Dualarımız Elazığ İl Özel İdare Spor'a!

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz İl Özel İdarespor Bayan Basketbol Takımımız bu hafta İstanbulgücü ile karşılaşacak.

Tüm Dualarımız Elazığ İl Özel İdare Spor'a!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Normal sezonu 2.sırada tamamlayan İl Özel İdarespor, Play-Off çeyrek final serisi ilk maçında sahasında İstanbulgücü’nü konuk edecek. İl Özel İdare Spor Kompleksi’nde oynanacak maç 20 Nisan 2019 Cumartesi günü saat 16.00’da başlayacak

PLAY-OFF BAŞLIYOR

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde normal sezonu 24 galibiyet ve 6 mağlubiyetle lider Çankaya Üniversitesi’nin 4 puan gerisinde 54 puanla 2.sırada tamamlayan temsilcimiz Potanın Perileri, Play-Off serüvenine bugün oynayacağı maçla başlayacak. Normal sezonda 16 galibiyet ve 14 yenilgi alan İstanbulgücü’nü konuk edecek olan  İl Özel İdarespor, ev sahibi avantajını kullanarak seriye galibiyetle başlamak istiyor.

2 GALİBİYET ALAN TURLAYACAK

3 maç üzerinden oynanacak seride 2 galibiyete ulaşacak takım, adını yarı finale yazdıracak. İl Özel İdare Spor Kompleksi’nde oynanacak mücadele saat 16.00’de başlayacak.

İl Özel İdaresporlu basketbolcular, salonun dolmasını ve kendilerine destek olunmasını isterken, İzmitli basketbol severlerin de salonu doldurması bekleniyor.

DEMİRBAĞ; “6.ADAMA, İHTİYACIMIZ VAR.”

İl Özel İdare Kadın Basketbol Takımı Şube Sorumlusu Vedat Demirbağ iç saha avantajlarını kullanarak Play-Off Çeyrek Final İlk Maçı’na galibiyetle başlamak istediklerini belirterek zorlu maçta seyirci desteğine çok ihtiyaçları olduğunu söyledi. Vedat Demirbağ, spor servisimize yaptığı açıklamada; “Cuma günü yapılan son bir çalışma ile hazırlıklarımızı tamamladık. Takımda eksik ve sakat oyuncumuz yok. Takım olarak kenetlenmiş durumdayız. Teknik heyet ve sporcularımıza güveniyoruz. Sezon başından beri maçlarda bizi yalnız bırakmayan ve maçları tekrar geri getirmemizde büyük etkisi olan taraftarımıza teşekkür ediyoruz ve onları cumartesi günü saat 16.00'da daha da kalabalık olarak bizi desteklemeleri için İl Özel İdare Spor Salonu'na bekliyoruz.6. Adama herzamankinden daha çok ihtiyacımı var.”diye konuştu.

Haydi Salona!