Vekil Açıkkapı Dur Durak Bilmiyor!

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, sabahın ilk ışıklarında Hasbey, Arındık ve Burgudere köylerini ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.

Vekil Açıkkapı Dur Durak Bilmiyor!

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, sabahın ilk ışıklarında vatandaşlarla bir araya geldi. Milletvekili Açıkkapı, günün erken saatinde Palu'ya bağlı Hasbey, Arındık ve Burgudere köylerini ziyaret etti. 

Vekil Açıkkapı Dur Durak Bilmiyor!

VATANDAŞLAR ŞAŞKINLIKLARINI GİZLEYEMEDİ
Sabahın ilk ışıklarıyla beraber Milletvekili Açıkkapı'yı karşılarında gören vatandaşlar şaşkınlıklarını gizlemedi. Hasbey Köyü Muhtarı Fırat Cirit tarafından karşılanan Milletvekili Açıkkapı burada köy halkıyla biraraya geldi. 

Köylerde yaşayan vatandaşlarla sohbet ederek onların taleplerini dinleyen Milletvekili Açıkkapı burada yaptığı değerlendirmede el birliğiyle Palu'nun ve köylerini güzel yarınlara taşımak için elinden gelen tüm gayreti göstereceklerini ifade etti. 

Vekil Açıkkapı Dur Durak Bilmiyor!

AÇIKKAPI, MÜJDEYİ VERDİ
Öte yandan Milletvekili Açıkkapı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Palu ile Gökdere bölgesindeki 10 köyü ilçeye bağlayacak olan yol bağlantı çalışmalarının hangi noktalarda başlatılması konusunda yerinde incelemek için buradaki köylere ziyaret gerçekleştireceklerini ifade ederek; " Bismilllahirrahmanirrahim, Hasbey, Arındık(Lekic), Burgudere(Ekrek), köy ziyaretlerimiz için kadim ilçemiz, baba yurdumuz Palu İlçemizdeyiz. Bugünkü gezimizde; Bölgede bulunan köylerimizin ihtiyaç ve taleplerini yerinde inceleyecek, kıymetli hemşehrilerimizle hasret gidereceğiz. Yine bugünkü gezimizde Allah izin verirse, Gökdere Bölgesindeki 10 köyümüzün Palu ilçemize bağlantı yapılabilecek yerler nereler olabilir bunu inceleyeceğiz. Ayrıca Palu İlçemizi Suveren üzerinden Bingöl’e nereden, nasıl bir yol ile  bağlantı sağlayabiliriz. Bu konuda incelemeler yapacağız. Niyetimiz hayr, akıbetimiz hayr olsun." dedi. 

Vekil Açıkkapı Dur Durak Bilmiyor!