Yeniden Refah Partisi Ziyaretlerini Sürdürüyor

Yeniden Refah Partisi Elazığ teşkilatı, sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etmeye devam ediyor. Bu kapsamda İl Başkanı Fikret Uymaz ve beraberindekiler Eğitim- Bir-Sen Elazığ şubesini ziyaret etti.

Yeniden Refah Partisi Ziyaretlerini Sürdürüyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Fikret Uymaz, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Eğitim Bir Sen 1 Nolu Şube’yi ziyaret etti.

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Fikret Uymaz, burada yaptığı değerlendirmede “Biz her ne kadar kısa geçmişi olan kuruluş itibariyle bir siyasi parti olsak da aslında taşıdığı görüş itibariyle, sahip olduğu zihniyet itibariyle Türk siyasi hayatının geçmiş 50 yılına damgasını vuran, aynı zamanda Türkiye’deki toplumsal değişimin ve dönüşümün temelinden gerçekleştiren bir siyasi partinin, bir siyasi görüşün yani milli görüşün temsilcisi olan bir siyasi partiyiz. Biz hem Türkiye’nin hem ülkemizin hem de bütün insanlığın temel sorunlarının ancak milli görüşle çözülebileceğine inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

Başkan Uymaz, “İnşallah yeniden milletimiz takdir ederse, teveccüh gösterirse tekrar millete ait olan kaynakların yeniden millete aktarılmasıyla bütün geçmişte yaşanılan bu refah payının artışını ve bu hizmetleri yeniden inşallah toplumumuzla birleştireceğiz ve inşallah bütün insanlığın kurtuluşuna vesile olacak hizmetlere yeniden imza atacağız” şeklinde konuştu.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade eden Memur Sen İl Temsilcisi ve Eğitim Bir Sen 1 Nolu Elazığ Şube Başkanı İbrahim Bahşi, Yeniden Refah Partisi Elazığ teşkilatına başarılar dileğinde bulundu.