Zorlu: DEVA Partisi Ülkemizin Reçetesidir

Deva Partisi Elazığ Kadın Çalışmaları Başkanlığı adına açıklama yapan Nurgün Zorlu, partilerinin 81 ilde hızla teşkilatlandığını belirterek, Ali Babacan ve yol arkadaşlarının kurduğu DEVA Partisinin Türkiye'nin reçetesi olduğunu kaydetti.

Zorlu: DEVA Partisi Ülkemizin Reçetesidir
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Deva Partisi Elazığ Kadın Çalışmaları Başkanlığı adına açıklama yapan Nurgün Zorlu, partilerinin 81 ilde hızla teşkilatlandığını belirterek, Türkiye'de yeniliğin şart olduğunu kaydetti.

Zorlu,"Genel Başkanımız Ali Babacan ve yol arkadaşlarının kurmuş olduğu DEVA Partisi ülkemizin bir reçetesidir. Zaman kaybımız yok, her saniyemiz yaraları olan Elazığ için bir devadır düşüncesindeyiz. Sahalara inip, sizlere ulaşmak dertlerinizi dinlemek için sabırla azimle mücadele içerisindeyiz. Kıymetli kadınlar, sayın genel başkanımızın Türkiye’ye yazılacak olan deva reçetesindeki en büyük payı bizlere yöneliktir. Sevgili Elazığ kadınlarımız, Siyasette kadınların sayısı arttıkça çözümlerinde artacağına inandığımız bu günlerde, Sayın Genel Başkanımız Ali Babacan'ın kadın ve genç kardeşlerimize toplamda %55’lik parti tüzüğü içinde yer verdiği DEVA partimizde siz sevgili Elazığ kadınlarını da, ilimizin sorunlarına birlikte çözüm bulmaya, fikirlerinizi paylaşmaya, dertlerimize DEVA olmaya birlik olmaya, yol arkadaşlığı, dava kardeşliği yapmaya korku siyasetini yenip DEVA zamanı demeye davet ediyorum." ifadelerine yer verdi. 

"İLİMİZE GÖSTERİLMEYEN İLGİNİN BEDELİNİ ÖDEMEK ZORUNDA DEĞİLİZ"

Zorlu, açıklamasını şöyle sürdürdü: "24 Ocak 2020 tarihinde yaşamış olduğumuz deprem sonrası, Elazığımızın yaraları halen sarılamamış ve bu enkazın altında halen maalesef kalkamamış olduğumuz aşikardır. Hem deprem hem de deprem sonrası ülkemizi saran pandemi ile kadınlarımız bir kez daha çaresiz ve bitik kalmıştır. Konteyner kentlerde daha kucağındaki bebeği ile yazın sıcağında, bugünlerde başlayan soğuklarla boğuşan anneler sahipsizlik çığlığı atarken, birilerinin bu çığlıklara ses vermesi gerekirken, birde tepki ve hakaretler etmesi bizleri derinden yaralamıştır. Geç alınmış kararların ilimize gösterilmeyen ilginin bedelini ödemek zorunda değiliz.  Deprem sonrası yapılacak olan yaşam alanı dar evlere, artan kira oranlarına, yaşanan ekonomik sıkıntıları sineye çekmeye mahkum değiliz. Sahipsiz değiliz. Bir olup oy değil yön verirsek ve bir kez olsun ders verirsek bizi anlayacaklardır. Ülkemizde bugün bu sorunlar geneldir ve bir yenilik şarttır. Bu yeniliği  ve şahlanışı gelin birlikte biz kadınlara büyük bir yer veren Sayın Genel Başkanımız Ali Babacana yol arkadaşlığı yaparak hem ilimize hem de ülkemize katkı sağlayalım. Son Olarak diyorum ki, artık sahipsiz değilsin Elazığ. Dertlerinize ortak arıyorsanız biz Deva’yız. Dertlerinize çözüm arıyorsanız biz DEVA’yız."