'MHP İl Teşkilatı, Prof. Çoban'la Uyumlu Çalışmadı!.'

Kanal 23 Televizyonu'nda yayınlanan ve 'Ajanda' Programında yerel seçimler ile ilgili konuşan Av. İbrahim Gök, MHP Elazığ İl Teşkilatı hakkında yaptığı açıklamalar gündeme bomba gibi düştü.

'MHP İl Teşkilatı, Prof. Çoban'la Uyumlu Çalışmadı!.'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kanal 23 Televizyonu'nda yayınlanan "Ajanda" programında yerel seçimler ile ilgili konuşan  Av. İbrahim Gök, Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ İl Teşkilatının, Prof. Dr. Bilal Çoban ile uyumlu çalışmadığını iddia etti. 

"Prof. Çoban'ın MHP Teşkilatıyla İlgili Yaptığı Açıklamalar Herkesçe Malum"

Elazığ’da yerel seçimler sürecinde partilerin ortak sıkıntısının aday ve teşkilatın uyumsuz çalışması olduğunu vurgulayan Av. İbrahim Gök: “Bütün partilerin ortak sıkıntısı; teşkilatlarıyla uyum içerisinde çalışmayan bir siyasi arenayı yaşatmış olmalarıdır. Milliyetçi Hareket Partisin'de seçim sürecinde Bilal Çoban’ın Paris’de yaptığı konuşma, Sosyal medyada dolaşıyordu. Çoban'ın Teşkilat ile ilgili yaptığı konuşmalar herkesin malumu. Bunları ben söylemiyorum o görüntülerde teşkilat ile problemini orada herkesin içinde söylüyor.  MHP adayı Bilal Çoban, AK Parti’nin bu şartlarında dahi Elazığ’da seçimi alamıyorsa, kendisini başarılı olarak değerlendirmemek lazım. 3-5 oy puan arttırmakla bu başarı gelmez. Başarı kazanmakla olur. Kendisi ve MHP için ortam çok önemli bir noktadaydı. Hem kamuoyu algısı noktasında hem de siyasi davranışlar açısından bakıldığında Bilal Çoban’ın bu dönem seçimi almaması için hiçbir neden yoktu. Şahin Şerifoğulları’nı burada bir kez daha tebrik ediyorum. Çünkü kendi becerisi ve gayretiyle, o sıkıntılı olan tabloyu kendi lehine dönüştürmeyi becerebildi. Bu çok önemli. Çünkü aynı pozisyonda olan MHP’de Bilal Çoban bu pozisyonu kendisine çeviremedi." diye konuştu.