'Hain Darbe Girişimini Kınıyoruz'

Palu Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Fadıl Ülgen, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

'Hain Darbe Girişimini Kınıyoruz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Palu Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Fadıl Ülgen, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü dolayısıyla yayımladığı mesajında; “Devletimize, Milletimize, Demokrasimize, Egemenligimize, Toplumsal huzur ve barışımıza, Ülkemizin istiklal ve istikbaline kasteden alçakça saldırıyı nefretle lanetliyoruz” dedi.

Başkan Ülgen yayınladığı mesajında; “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde; Yüce Türk Milleti, Türkiye Büyük Millet meclisi, siyasi partileri, Güvenlik Güçleri, kamu-özel kurum ve kuruluşlarıyla, büyük inanç,cesaret ve istiklal ruhuyla, yurdun dört bir yanında darbecilere karşı büyük bir direniş ve Ülkemizin istikbalini, demokrasi düşmanlarının kanlı ellerinden kurtarmayı başarmıştır. Bu inanç ve direnciyle Milletimiz her türlü övgüyü hak etmiş, şanlı tarihimize yeni bir zaferi daha yazdırmıştır.” dedi.

Bu kararlı tutumu ,ülkemizin geleceği ve demokrasinin adına sürdüreceklerini ifade eden Başkan Ülgen açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“Biz, demokrasiden başka yönetim biçimi tanımıyoruz. Darbecileri,halkın iradesine ve egemenliğine kastedenleri şiddetle lanetliyoruz ve reddediyoruz. Anayasal Hukuk düzenimize aykırı her düşünce ve eylemin karşısında olduğumuzu ve anti-demokratik hiç bir güce boyun eğmeyeceğimizi ,birlik ve beraberlik içerisinde haykırıyoruz.

Ülkemizin atlatığı bu büyük badirenin ,milli birlik ve beraberliğimizi ve kardeşliğimizi pekiştirdiğine, yarınların bu güçlü irade ve inançla, ülkemiz ve milletimiz için çok daha aydınlık olacağına inanıyor, milletimizin ve devletimizin yanında olan duruşumuzu sürdüreceğiz.

Yüce Türk Milletini bu azmi ve zaferi nedeniyle kutluyor, milli iradeyi savunmak uğrunda hayatını feda eden şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, kederli ailelerine sabır ve başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza Allah'tan acil şifalar diliyoruz.”