'12 Eylül, İnsan Haklarının Ayaklar Altına Alındığı Bir Tarihtir'

MHP Elâzığ İl Başkanı Semih Işıkver 12 Eylül 1980 tarihinin demokrasi ve insan haklarının ayaklar altına alındığı bir tarih olduğunu ifade etti.

'12 Eylül, İnsan Haklarının Ayaklar Altına Alındığı Bir Tarihtir'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

MHP Elâzığ İl Başkanı Semih Işıkver 12 Eylül 1980 tarihinin demokrasi ve insan haklarının ayaklar altına alındığı bir tarih olduğunu vurgulayarak  suçsuz 9 ülküdaşımızı idam sehpasına çıkaran alçakları unutmadık unutmayacağız ifadelerini kullandı.

Başkan Işıkver mesajında şu ifadelere yer verdi; 

"12 Eylül 1980 tarihi, Türkiye demokrasi ve insan haklarının ayaklar altına alındığı tarihtir.

Ülkücü Hareket için 12 Eylül mahkemeleri; zulmün, işkencenin ve adaletsizliğin birer örneği olarak hatırlanacaktır.

Türk Milletini sevmekten, Allah yolunda yürümekten başka bir suçları olmayan Yusuf yüzlü fidanlarımız, Ağabeylerimiz; Ahmet Kerse, Ali Bülent Orkan, Cengiz Baktemur, Cevdet Karakaş, Fikri Arıkan, Halil Esendağ, İsmet Şahin, Mustafa Pehlivanoğlu, Selçuk Duracık idam edilmişlerdir. Suçsuz 9 ülküdaşımızı idam sehpasına çıkaran alçakları unutmadık, unutmayacağız, unutturmayacağız. Hem bu dünyada hem de Mahkeme-i Kübra’da davacıyız. İki elimiz yakalarında olacaktır. Onlar; Allah’tan başkasına boyun eğmeyen, Hak Davanın diz çöktürülmeyen kahramanlarıydı. Onlar; cellâdına gülen gönül erleriydi. Millet için gün geldi 'Yavuz', gün geldi 'Yunus' oldular. Musalla taşındayken imamın ‘er kişi’ niyetine ifadesinin tam da karşılığıydılar.

Herkes bilsin ki; Ülkücü Hareket, dün zulme, işkenceye boyun eğmedi, kula kulluk etmedi, tehditlere teslim olmadı. Hak yolda, Allah yolunda baş verdi, baş eğmedi. Bugün de Ülkücü Hareket, Merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in izinde, Bilge Liderimiz Dr.Devlet Bahçeli’nin emrinde, devletinin yanında Vatan, Millet ve Allah yolunda yürümeye devam etmektedir.

Bu vesile ile cennet vatanımızı emperyalizmin ve komünizmin pençesine teslim etmemek için canından, cananından vazgeçen ülkücü şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum."