Abdullahpaşalılar Mağdur!

Elazığ'da 24 Ocak'ta meydana gelen 6,8'lik depremin ardından Abdullahpaşa Mahallesi'nde yapımı süren TOKİ' 4. Etap Konutları'nın hak sahiplerine teslim sürelerinin gecikmesi vatandaşı kaygılandırıyor…

Abdullahpaşalılar Mağdur!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ'ın Abdullahpaşa Mahallesi’nde bulunan TOKİ'lerde, ilk 3 etap evlerin hak sahiplerine teslim edilmesine rağmen, 4. Etap Konutları’nın hak sahiplerine tesliminin gecikmesi, vatandaşı kaygılandırıyor.

TESLİM SÜRELERİ GECİKTİ
2020 Yılı’nın Ağustos ayında sözleşmeye alınan ve inşa çalışmalarına başlanan 4. Etap TOKİ Konutları'nın 2021 Mart ayında teslim edileceğinin açıklanmış olmasına rağmen, hâlen teslim edilmeyişinden dert yanan 4. Etap’ta hak sahipliği olan Abdullahpaşalı vatandaşların mağduriyeti devam ediyor.

Mağduriyetlerinin devam ettiğini belirten mahalle sakinleri yaşanan deprem sonrası konteyner kentte kaldıklarını mart ayında teslim edilmesi gereken evlerinin hâlâ teslim edilmediğini söylerek isyan ettiler. 

"MART AYINDAN BERİ EVİMİZİ BEKLİYORUZ"
Abdullahpaşalı vatandaşlar bu konuda kaygılı olduklarını ifade ederek; “Mart ayından beri bekliyoruz. Bize kimse net bir şey söylemiyor. Karda, kışta evimizden olduk. Şimdi yine bekletiyorlar. Önümüz kış, karda kışta biz ne yapacağız? Sadece biz değil bizden sonra yapılan Yemişlik'teki 5. Etap’ta da aynı sorunlar yaşanıyor. Her kafadan bir ses çıkıyor. Bizler vatandaş olarak tedirginiz. Kulağımıza bazı duyumlar geliyor. Bu etaplarda ihaleyi alan firmaların iflas ettiği ve taşerona ödeme yapılmadığı için inşaatların bırakıldığı söyleniyor. Bu da bizim kaygılarımızı arttırıyor. Vatandaş olarak sadece net bir yanıt almak istiyoruz.’’ dediler.