Ahidem Fotoğrafçılıktan Yeni Yıla Özel Kampanya

Yeni doğan bebek fotoğrafçılığı alanında ilimizde bir ilk olan Ahidem Photography, yeni yıla özel bir kampanya başlattı.

Ahidem Fotoğrafçılıktan Yeni Yıla Özel Kampanya
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Son yılların yükselen trendi olan yeni doğan bebek fotoğrafçılığı alanında ilimize bir ilki getiren Ahidem Photography, 2020 yılına gireceğimiz şu günlerde miniklere özel bir kampanya başlattı.

“İlk nefes, sonsuz anılar” sloganıyla anne ve babaların heyecanına ortak olan Ahidem Photography, yeni yıla özel başlattığı kampanyayla miniklerin en özel anılarını süslemeye devam ediyor.

Kampanyayla ilgili bilgiler veren Yeni doğan bebek fotoğrafçısı ve firma sahibi Mediha Kadakal; “ Son yılların yükselen bir trendi olan yeni doğan bebek fotoğrafçılığı alanında bizlerde profesyonel ekibimizle birlikte ilimizde hizmet vermeye başladık. Bu vesileyle firma olarak her anne ve babanın en büyük mutluluğu olan evlatlarımıza yönelik özel bir kampanya hazırladık. 2020 yılı Ocak ayı sonuna kadar sürecek olan kampanyamızdan faydalanmak veya özel anlarını fotoğraflamak isteyen tüm Elazığlı hemşehrilerimizi, Nailbey Mahallesi Adnan Orakçıoğlu Caddesi, Demirler İş Merkezi Kat: 10’ da bulunan  ofisimize bekliyoruz” dedi.