AK Partili Gençlerden Kan Bağışı

AK Parti Elazığ İl Gençlik Kolları üyeleri farkındalık oluşturma adına kan bağışında bulundular.

AK Partili Gençlerden Kan Bağışı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Elazığ İl Gençlik Kolları, Elazığ Öğretmenevi önünde bulunan Kızılaykan bağış aracında kan bağışında bulundular. Farkındalık oluşturma adına kan bağışlayama teşkilat üyeleri katıldı.

BOZKURT: DESTEKLENEREK DEVAM ETMESİNİ İSTİYORUZ
Genç Kızılay İl Başkanı Fatih Bozkurt, “Bugün öğretmenevi önündeki kan aracımızda AK Parti Gençlik Kolları’mızı misafir etmenin onurunu yaşıyoruz. Sağ olsunlar, Ramazan ayında azalan kan stokları münasebetiyle kan bağışına geldiler. Bütün gençlik kolları üyeleriyle yoğun bir katılım var şu an aracımızın önünde. Buradan Emre Başkanımıza ve AK Parti Gençlik Kolları’na teşekkürlerimi iletiyorum. Birçok siyasi partimize, STK’mıza da örnek olacak bu davranışın diğer siyasi partiler ve STK’lar tarafından da desteklenerek devam etmesini istiyoruz. Sokağa çıkma kısıtlamasından muaf olma durumu da mevcut kan aracımıza gelerek. kanverorg.tr’den randevu aldığınız durumlarda kısıtlamadan muaf olup gelip kan aracımızda kan bağışında bulunabilirsiniz” ifadelerini kullandı.

KÜRÜM: RAMAZAN AYINDA BÖYLE BİR HAYRA VESİLE OLMAK İSTEDİK
AK Parti Elazığ Gençlik Kolları Başkanı Emre Burak Kürüm, “Yakın bir zamanda Kızılay başkanımız Sayın Fatih başkanla bir görüşme yaptık. O da bu görüşme esnasında bana Elazığ AK Parti İl Gençlik Kolları adına bir farkındalık yaratmak adına Kızılay kan bağışı noktasına bir kan bağışında bulunmak adına bir davet iletti. Bende davetine karşılıksız kalamadım. Fakat sokağa çıkma kısıtlamasının herhangi bir problem olup olmayacağını kendisine sorduğumda kendisi de kanver.org adresinden randevu oluşturulduğunda ve oluşturulan bu randevu polislere ibraz edildiğinde sokağa çıkma kısıtlamasından muaf tutularak kan verme bağışını rahatlıkla gerçekleştirebileceğimizi ilettiler bizlere. Başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu cehennemden kurtuluş olan bu mübarek Ramazan ayında böyle bir hayra vesile olmak istedik gençlik kollarındaki arkadaşlarımızla birlikte. Malumunuz covid-19 süreci ve beraberinde gelen sokağa çıkma kısıtlamalarıyla birlikte Kızılay’ımızın kan stoklarında ciddi bir azalma söz konusu olmuş. Bizde bu vesileyi bertaraf edebilmek adına bir gençlik kolları STK’sı olarak Bismillah diyerek ilk startı verdik. İlimizin diğer siyasi partileri ve diğer sivil toplum kuruluşları da inşallah silsileyi Ramazan’ın bitişine yakın eda ederler ve burada güzel bir kan bağışı gerçekleştirirler” şeklinde konuştu.