'Alışverişini Şehrinden Yap, Elazığ Kazansın ve Elazığlı Kazansın'

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz, 'Alışverişini şehrinden yap! Elazığ kazansın ve Elazığlı kazansın' sloganları ile Platform 23 öncülüğünde başlatılan bir kampanyanın organizasyonluğunu üstlendi.

'Alışverişini Şehrinden Yap, Elazığ Kazansın ve Elazığlı Kazansın'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz, ‘Alışverişini şehrinden yap! Elazığ kazansın ve Elazığlı kazansın’ sloganları ile Platform 23 öncülüğünde başlatılan bir kampanyanın organizasyonluğunu üstlendi.

Platform 23’ün esnaflarımızın ve kentimizin menfaatine başlattığı kampanyanın organizasyonunu üstlenen AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz açıklamalarda bulundu.

Yanılmaz yaptığı açıklamada ; "Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası, ilgili Esnaf Odaları, Kapalı Çarşı’yı Güzelleştirme Derneği Başkanı gibi ilgili kişilerle fikir alışverişinde bulunarak platform 23 önceliğinde başlatılan bir kampanya var. Bizler de şehrimizin ve esnafımızın menfaatine olan bu kampanyanın organizatörlüğünü üstelenerek şehir dışında yaşayan hemşehrilerimizin de Elazığ esnafımıza katkısı olsun istedik. Kampanya kısa sürede ses getirdi ve destekler birbiri ardına şimdiden gelmeye başladı. Bizler de bu süreçte Elazığlıların kendi esnaflarını ve kendi şehirlerini düşünerek alışverişlerini onlardan yapmasını istedik. Sonuçta herkes kendi yöresel ürünlerini kullanmayı daha çok seviyor.  Sipariş verir vermez kargonuz elinize geliyor. Bu konuda bizler hemşehri derneklerimizle de bütün hemşehrilerimiz ile de fikir alışverişinde bulunarak,  hepsinin Elazığ esnafından alışveriş yapmasını sağlamak istiyoruz. Markete git gel kullandığınız yakıt parasını kargo ücreti olarak ödersiniz bir zararınız olmaz hem memleketiniz hem de memleketinizin esnaflarını kalkındırırsınız demekteyiz ve şimdiden olumlu geri dönüşler aldığımızı da belirtmeliyim." dedi.