Alpay İle Orak Bir Araya Geldi

Birevim Elazığ İl Özel İdare SK Başkanı Mustafa Alpay, Birevim Genel Müdürü Mahir Orak ile bir araya geldi.

Alpay İle Orak Bir Araya Geldi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Birevim Elazığ İl Özel İdare SK Başkanı Mustafa Alpay, Birevim Genel Müdürü Av. Mahir Orak’ı ziyaret ederek kendisiyle görüş alışverişinde bulundu.
“BİZ ELAZIĞ SEVDALILARIYIZ”
Oldukça samimi geçen ziyaret sonrası bir basın açıklaması yapan Başkan Alpay: “Kulübün bu sene varlığını devam ettirebilmesi ve Avrupa’daki mücadelesini güçlü bir şekilde sürdürebilmesi adına bize destek veren Birevim ailesine teşekkür ederim. Birevim ailesinin bir ferdi olmaktan her zaman gurur duydum. Hem Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Murat Çiftçi hem Genel Müdürümüz Mahir Orak hem de ben Elazığ sevdalıları olarak bu sene Elazığ için elimizden geleni yaptık. Sene başındaki anlaşma bedelimizin üzerine çıkarak ayrıca destek veren Murat Bey’e ve Mahir Bey’e teşekkür ediyorum. Mahir Bey, konaklama bedelleri açısından da takımımıza büyük destekler verdi. Bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan Elazığ Valisi Erkaya Yırak’a da ayrıca teşekkür ederim.”dedi.
“KADIN BASKETBOLUNDA FARKINDALIK SAĞLADIK”
Birevim Genel Müdürü Mahir orak ise: “Kulübümüzün Avrupa’daki başarısı göğsümüzü kabartıyor. Bu başarının bir parçası olmaktan ötürü son derece mutluyuz. Yaptığımızın Türkiye’deki kadın basketbolunda çok büyük farkındalık oluşturduğunu ve memleketimiz için büyük bir hizmet olduğunu biliyoruz. Desteklerin ötürü Elazığ Valisi Erkaya Yırık’a teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Ziyaret sonrası Başkan Alpay, Birevim Genel Müdürü Mahir Orak’a teşekkür belgesi takdim etti.