Arkhe Ajanstan Tekzip Açıklaması

Arkhe Ajans tarafından elazigdanbihaber.com internet sitesinde yapılan 'Şoförler Odası Seçimlerinde Kimi Başkan Olarak Görmek İstersiniz' anketi için bir tekzip açıklaması yayınlandı...

Arkhe Ajanstan Tekzip Açıklaması
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Arkhe Reklam- Yazılım ve Reklam Ajansı bünyesinde yayın hayatına başlayan elazigdabihaber.com haber sitesinin düzenlemiş olduğu "Şoförler Odası Başkanı Olarak Kimi Görmek İstersiniz" anketiyle ilgili bir tekzip açıklaması yapıldı.

Arkhe Ajanstan yapılan tekzip açıklamasında ankette yurt dışı kaynaklı ve aynı cihaz üzerinden farklı IP adresleri yöntemleri kullanılarak oy kullanıldığnı tespit ettiklerini ve bu yüzden anket çalışmasının iptal edildiği belirtildi.

"ANKET ÇALIŞMAMIZ İPTAL EDİLMİŞTİR"
Arkhe Ajanstan yapılan tekzip açıklasında; "Elazığ'dan Bi Haber internet sitemizde 04.11.2021 tarihinde yayınlanarak kamuoyu ile paylaşılan "Şoförler Odası Başkanı Olarak Kimi Görmek İstersiniz" adlı anket çalışmamızda (VPN Host) yurt dışı kaynaklı, aynı cihaz üzerinden farklı bir IP adresi bağlantısı kullanılarak oy atıldığı tespit edilmiştir. Bu durum hem araştırma şirketimizin hem de Elazığ kamuoyunun vicdanını rahatsız ettiği düşünülerek ilgili anket çalışmamız iptal edilmiştir. 

Bundan sonra yapılacak olan internet sitemizde daha emniyetli olan "kullanıcı girişli" yöntemle devam edilecektir. İnternet anketçiliğiyle birlikte ilerleyen süreçte araştırmalarımızda yüz yüze, telefon ve sms yöntemleri kullanılacaktır. 

Kamuoyuna saygıyla duyurulur" ifadelerine yer verildi.