BAL Liginde Sıkıntı Yok!

2021-2022 Sezonunda Amatör liglerin oynanmayacağını belirten Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Mustafa Gür, 17 Nisan'da başlayacağı açıklanan ancak TFF tarafından 26 Mayıs'a ertelenen Bölgesel Amatör Liglerin ertelendiği tarihte başlamasında bir sıkıntının söz konusu olmadığını belirtti.

BAL Liginde Sıkıntı Yok!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Dünya genelinde olduğu gibi ülkemizde de Covid-19 ile mücadele kapsamında BAL Liginin ertelendiğini belirten Elazığ ASKF Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gür, “Burada öncelikli olan sporcu sağlığı. Federasyon ülkemizde ki Bilim Kurulu ve Sağlık Bakanlığının tedbirleri ve açıklamaları kapsamında ülke genelinde vaka sayılarının artması nedeniyle önlem olarak ligin 26 Mayıs’a ertelenmesi kararı alındı.

Bu süreç içinde alınacak ve uygulanacak olan önlemler ile ligin belirtilen tarihte başlamasında bir sıkıntı olmayacaktır.

BAL Liginde ki takımlar hem lig için önemli yatırımlar yaptı hem de planlamaları söz konusu. Bunlar bile bu ligin oynanmasına neden olacaktır. İlimizi bu ligde temsil eden takımlarımız da bu doğrultuda bir süre ara verdikleri çalışmalarına yeniden başlayacaklardır” dedi.