Başarılı İşadamı Demirci'den Memur-Sen'e Ziyaret

Gerçekleştirdiği başarılı projelerle tüm Türkiye'de adından söz ettiren Elazığlı hemşehrimiz, iş insanı, Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Demirci, Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Elazığ Şube Başkan İbrahim Bahşi'yi ziyaret etti.

Başarılı İşadamı Demirci'den Memur-Sen'e Ziyaret

Elazığlı hemşehrimiz, başarılı işadamı Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Demirci, Memur-Sen ve Eğitim Birsen Elazığ Şube Başkanı İbrahim Bahşi'yi ziyaret etti. 

Gerçekleşen ziyarette Elazığ eğitiminin önemli isimlerinden Bahşi ile istişare eden Demirci eğitimin önemine değinerek, bu konuda elinden gelen fedakarlığı yaptığını, yapmaya da devam edeceğini ifade etti.

"DEMİRCİ'YE TEŞEKKÜR EDİYORUM"
Eğiime sağladığı katkılardan dolayı İşadamı Demirci'ye teşekkür eden Başkan Bahşi; "Eğitime verdiği destek ile bilinen hayırsever iş insanı Demirci birçok okulun tadilatına katkı sunup eksikliklerini gideriyor. Son olarak Elazığ depremi sonrası yıkılan Aksaray İmam Hatip Ortaokulu'nun yerine yenisini inşa ederek öğrencilerin hizmetine sundu. Söz verdiği gibi Eğitim Öğretim yılına yetiştirdiği binada yüzlerce öğrenci eğitim görüyor. Şimdi ise yeni bir Anaokulu'nun temelini atarak ilimiz eğitimine önemli bir eser daha kazandıracak. Eğitime yaptığı bu önemli katkılardan dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum" dedi.