Başarılı Kaymakam Güder, Varto'ya Atandı

Elazığ Vali Yardımcısı olarak görev yapmakta iken çıkan kararname ile Çemişgezek Kaymakamlığına atanan hemşehrimiz Mehmet Güder, gece yayımlanan Resmi Gazete kararına göre Muş'un Varto İlçesi Kaymakamlığı'na atandı.

Başarılı Kaymakam Güder, Varto'ya Atandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Vali Yardımcılığı görevini yürütürken yayımlanan kararname ile Çemişgezek İlçesi Kaymakamlığına atanan başarılı bürokrat, Elazığlı hemşehrimiz Mehmet Güder, Muş Varto Kaymakamlığına atandı.

Daha önce Malatya ve Elazığ Vali Yardımcılığı görevi ile Elazığ Belediye Başkan Yardımcılığı görevini başarıyla yürüten Mehmet Güder, en son Tunceli Çemişgezek Kaymakamlığı görevini yürütüyordu. 

BAŞARILI PROJELERE İMZA ATTI
Görev yaptığı yerlerde sürekli halkla iç içe olan ve ilçelerin kalkınması için başarılı projelere imza atan  Kaymakam Güder, en son görev yaptığı Çemişgezek'te bulunan 3000 bin yıllık Urartu Mağaralarının Turizme kazandırılması için kollarını sıvamış, yerli ve yabancı turistlerin ilçeye gelmesine katkı sunmuştu.

Elazığ Yeni Haber İnternet ve Medya Yayıncılığı olarak, Muş Varto Kaymakamlığı görevine atanan başarılı bürokratımız Mehmet Güder'e yeni görevinde başarılar diliyoruz...