Başarılı Sunucu Furkan Dilaver'e Bir Ödül Daha!

Kanal Fırat Televizyonunun başarılı isimlerinden olan Haber Spikeri Furkan Dilaver'e deprem sürecinde yapılan vefakarca yayınlardan dolayı 'Yılın Medya Emek Ödülü' verildi...

Başarılı Sunucu Furkan Dilaver'e Bir Ödül Daha!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ülkemizin sayılı iş kadınlarından olan, sevilen isim Prof. Dr. Yasemin Açık’ın Yönetim Kurulu Başkanlığını yaptığı ve Genel Yayın Yönetmenliğini ise başarılı gazeteci Zeki Akbıyık’ın yürüttüğü Kanal Fırat Televizyonuna bir ödül daha geldi. 

Türkiye’nin ilk ve tek Spikerler Platformu olan “Kırmızı Türk Spikerler Platformu” tarafından Kanal Fırat Televizyonunda gerçekleştirdiği başarılı programlarla adından sıkça bahsettiren haber spikeri Furkan Dilaver’e “Yılın Medya Emek Ödülü” verildi. 

İnternet sitesinden halka açık yapılan oylama ve seçici kurul tespitiyle 12 yıldır geleneksel olarak düzenlenen en iyiler töreni bu yıl ikinci kez Malatya'da yapıldı. Malatya Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen Altın Kayısı Ödülleri törenine; Belediye Başkanları, Kurum Müdürleri, Oda Başkanları, iş, medya ve sanat camiasından çok sayıda isim katıldı. 

Açılış konuşmalarının ardından geçilen ödül töreninde ilimizden Kanal Fırat Televizyonu Haber Spikerliğini ve elazigsonhaber.com’un haber müdürlüğünü yürüten başarılı isim Furkan Dilaver’e “Yılın Medya Emek Ödülü” takdim edildi. 

Geçen yılda aynı platform tarafından şahsına ödül verildiğini ifade eden Dilaver,  “Geçtiğimiz yıl Türkiye’nin en iyi gece haber programı ödülüne layık görülmüştük. Bu yıl ise oldukça anlamlı bir ödül olan ‘Medya Emek Ödülü’ne layık görüldük. 24 Ocak tarihinde meydana gelen depremin ardından yaptığımız yayınlardan dolayı bu ödüle layık görüldük. Deprem gecesi ve ardından gelinen sürece kadar medya grubumuzdaki tüm arkadaşlarımızla vefakarca günlerce uykusuz çalıştık. Günlerce evlerimize gitmeden kamuoyunu canlı yayınlarda sürekli bilgilendirmek için çaba sarf ettik. Bu başarıda emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim” dedi.