Başkan Arslan 'Bundan Sonraki Fuarlarımız Çok Daha Güzel Olacak'

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan, geçtiğimiz günlerde ilimizde gerçekleştirilen 'Elazığ İnşaat ve Mobilya Fuarı' ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Başkan Arslan 'Bundan Sonraki Fuarlarımız Çok Daha Güzel Olacak'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz günlerde ilimizde üçüncüsü gerçekleşen “Elazığ İnşaat ve Mobilya Fuarı” ile ilgili açıklamalarda bulunan ETSO Başkanı Asilhan Arslan; “bundan sonraki fuarlarımız çok daha güzel olacak” dedi.

“Elazığ’ın en güçlü iki sektörü; inşaat ve mobilya”
Başkan Arslan yaptığı değerlendirmede; “ Elazığımızın en güçlü iki sektörü olan inşaat ve mobilya konusunda bir fuar gerçekleştirmiş olduk. Tabi bu iki sektör için görücüye çıkma fuarı oldu. Bu anlamda sektör temsilcilerimiz, sanayicimiz ve tüm sektör yöneticilerimiz üzerine düşen tüm görevi layıkıyla yerine getirmişlerdir. Ben özellikle katılımcı tüm firmalarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

“Firmalarımız Bir Duruş Sergileyip, Şehir Adına Önemli Bir Fuar Gerçekleştirmiştir”
Fuar ve pazarlama faaliyetlerinin ciddi ve uzun soluklu faaliyetler olduğunu ifade eden Başkan Arslan; “İlimizde bu yıl üçüncüsü düzenlenen bu fuar çok önemlidir. Ekonominin dar boğazda olduğu bir dönemde eğer halen daha sektörlerimiz firmalarımız fuarları organize edip bu konuda bir duruş sergiliyorlarsa bu şehir adına çok değerlidir. Öncelikle bu değerin farkına varalım” dedi.

“Asıl Fuarlarımızı 2020 Yılı ve Sonrasında Yapacağız”
Fuar alanı konusuna da değinen Başkan Arslan; “Şu anki fuar alanımız istediğimiz nitelikte organizasyonlar yapmamıza elverişli değil. Ama ticaret devam ediyor, elimizde olan imkanları en iyi derecede kullanmamız, en iyi şekilde değerlendirmemiz, bizim için vazgeçilmezimizdir. Bundan sonraki süreçte 2020 yılından itibaren yapacağımız tüm fuarlarımızı kalıcı fuar alanımızda yapacağız. İstediğimiz nitelikte, ziyaretçilerini ağırlayacağı mekanları sektörlerimizin istifadesine sunacağız. Ve organizasyon anlamında ise gerek çevre ülkeleri gerekse de çevre illeri davet edeceğimiz çok katılımcı ve ziyaretçinin ilimize teşriflerini sağlayabileceğimiz birçok faaliyetlerimiz olacak. Asıl biz fuar ve organizasyonlarımızı 2020 yılından sonra kalıcı alanımızda gerçekleştireceğiz.” açıklamasında bulundu.

ETSO Başkanı Arslan’ın önemli açıklamalarını izlemek için tıklayınız...