Başkan Gürkan'dan 19 Mayıs Mesajı

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Elazığ Başkanı Tekin Gürkan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan Gürkan'dan 19 Mayıs Mesajı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Tekin Gürkan, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında “19 Mayıs’ın yıldönümünde, bağımsız ve özgür bir millet olarak geleceğe güvenle bakabilmek için, ülkemize sahip çıkmalı; geçmişte verilen mücadelelerin önemini, genç kuşaklara en iyi şekilde anlatmalıyız” dedi. 

Başkan Gürkan mesajında şu ifadelere yer verdi;  “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Kurtuluş mücadelemizin meşalesini tutuşturmak için Samsun’a ayak bastığı 19 Mayıs günü, tarihimiz için çok önemli bir gündür. 

Kurtuluş mücadelemizin sembol günü olan bu günün, Türkiye Cumhuriyetinin teminatı değerli gençlerimize armağan edilmesi, gençlik ve spor bayramı olarak ilan edilmesi son derece anlamlıdır. Bu değerli emaneti sonsuza kadar yaşatmak ve korumak da gençlerimizin görevidir. Bizlerin de dünyadaki Çağdaş Medeniyetler Seviyesi ne ilerleme yarışında ülkemizin en büyük güvencesi ve milletimizin en büyük zenginliği gençlerimize olan inancı ve güveni tamdır. İnanıyorum ki gelecekte ülke yönetiminde söz sahibi olarak ülkemizi çağdaş uygarlık seviyesine sizler taşıyacaksınız. Bu duygu ve düşüncelerle böyle bir günü bizlere armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi saygıyla anıyor, bu günümüzün ve geleceğimizin güvencesi olan gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum”