Başkan Işıkver'den Ramazan Ayı Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver, Ramazan Ayı Münasebetiyle Bir Mesaj Yayınladı.

Başkan Işıkver'den Ramazan Ayı Mesajı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

MHP Elazığ il başkanı Semih Işıkver mesajında şu ifadelere yer verdi ;

Ramazanı Şerif kutsal kitabımız Kur'an-ı Kerim’in nazil olmaya başladığı ve oruç ibadetimizi eda ettiğimiz mukaddes bir aydır.

Ramazan ayına ulaşmanın mutluluğunu yaşarken, hem ülke hem de tüm insanlık olarak bir süredir mücadele verdiğimiz Pandemi nedeni ile zor zamanlar geçirdik, yorulduk. Ancak bizler biliyoruz ki, hiçbir şey sebepsiz yaratılmamıştır ve gecenin en karanlık anı, sabaha en yakın olan zamandır. Bu mübarek ay hürmetine dileğimiz, çekilen sıkıntıların hayırlı sebeplerle son bulması ve dünya olarak feraha kavuşmaktır.

Ramazan ayında sevdiklerimizle sofralarımızda buluşamasak da ihtiyaç sahiplerini sevindirmeyi unutmayalım. Dua kapılarının sonuna kadar açıldığı bu ayda evlerimizde bir an önce sağlıklı günlere kavuşmak için dua edelim.

 
Rabbim, On Bir Ayın Sultanını şanına yakışır bir şekilde ağırlamayı hepimize nasip eylesin. Bu mübarek zamanlar hürmetine, kin ve nefret duygularında boğulan yüreklerin ateşine su, haksızlık ve zulmün kasıp kavurduğu coğrafyalara umut tohumları nasip eylesin.
 

Bu duygu ve düşüncelerle başta Elazığlı hemşerilerimizin, aziz milletimizin ve bütün İslam aleminin mübarek Ramazan Ayı’nı kutluyorum.