Başkan Kaya'dan Shogan Kameda'ya Ziyaret

Japonya'dan bisikletiyle dünya turuna çıkan Shogan Kameda, kamp yaptığı Elazığ'ın Sivrice ilçesinde dişini fırçalarken kimliği belirsiz bir kişi tarafından bıçaklı saldırıya uğradı. Akçakiraz Belediye Başkanı Sabahattin Kaya 'da bıçaklı saldırıya uğrayan Japon Shogan Kameda'yı Fethi Sekin Şehir Hastanesinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Başkan Kaya'dan Shogan Kameda'ya Ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Böyle bir olayla Elazığ’ın gündemde olmasından dolayı rahatsız olan Başkan Kaya, tüm şehirlerin Elazığ’ı hedef alması bizleri fazlasıyla şaşırttı”dedi.

Elazığ’ın misafirpeverliğine değinen Akçakiraz Belediye Başkanı Sabahattin Kaya, Shogan Kameda kardeşimizin yaşadığı bu olay tüm şehirde çok büyük bir üzüntüyle karşılandı. Huzurun şehri olan Elazığ’ın böyle bir olayla gündeme gelmesi oldukça bizleri rahatsız etti. Elazığ tüm şehir tarafından hedef alındığı için ayrıca şaşkınız. Shogan Kameda kardeşimizi hastanede   ziyaret ederek böyle bir olayı yaşadığı için ona hem destek olduk hem de geçmiş olsun dileklerinde bulunduk” ifadelerini kullandı.