Başkan Şerifoğulları 'Elazığımız İçin Tüm Ekiplerimizle Sahadayız'

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle birlikte şehir genelinde devam eden ulaşım, altyapı, çevre ve temizlik çalışmalarına ilişkin incelemelerde bulundu.

Başkan Şerifoğulları 'Elazığımız İçin Tüm Ekiplerimizle Sahadayız'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Belediyesi kısıtlama tedbirlerinin uygulandığı günlerde şehir genelinde çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Başkan Şerifoğulları da başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle birlikte şehir genelinde devam eden ulaşım, altyapı, çevre ve temizlik çalışmalarına ilişkin incelemelerde bulunarak çalışmalara ilişkin bilgi aldı.

Başkan Şerifoğulları Belediye ekipleri tarafından şehir genelinde sürdürülen çalışmalara ilişkin denetimleri kapsamında Ulukent ve Kırklar Mahallesi için büyük önem taşıyan Ulukent Mahallesi Tahir Şaşmaz Caddesi üzerinde devam eden altyapı çalışmasına ilişkin de incelemelerde bulundu. Çalışmalar kapsamında toplam 2.200 metre uzunluğundaki yağmurlama kolektör hattı döşeme çalışması tamamlandı. Yolun her iki tarafında toplam 4.400 metre uzunluğundaki su şebeke hattı yenileme çalışması ise tamamlanma aşamasına getirildi.

Devam eden çalışmaların tamamlanmasıyla yağmurlama hattı bulunmayan bölgede yağış sonrası oluşan su baskınlarının önüne geçilmiş olunurken, su şebeke hattı yenileme çalışmasıyla da sık sık oluşan arızalar giderilmiş olacak. Altyapıya yönelik çalışmaların tamamlanmasının ardından cadde üzerinde yol, kaldırım ve aydınlatma yenileme çalışmalarına başlanacak.

Elazığ Belediyesi olarak tüm ekipleriyle sahada çalışmalarını kesintisiz sürdürdüklerini ifade eden Başkan Şerifoğulları, “Elazığımız için tüm ekiplerimizle sahadayız. Kısıtlamaların uygulandığı dönemlerde de bunu fırsata çevirerek vatandaşlarımızın rahatı ve huzuru için şehir genelinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yol bakım,onarım, yeni yol çalışmalarımız, temizlik hizmetlerimiz, altyapıya yönelik çalışmalarımız ve mega projelerimize yönelik çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bunların yanı sıra sosyal belediyecilik çalışmalarımızla da vatandaşlarımızın yanında yer almaya devam ediyoruz. Pandemi nedeniyle zor bir süreçten geçiyoruz. İnşallah bu zorlu süreci hep birlikte tedbirlere uyarak geride bırakacağız. Gelecek güzel günlere hep birlikte ulaşacağız.” diye konuştu.